Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gospodin FK Budale Reunited
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bošić is nu in balbezit. Krasić rent richting de bal. Bošić onderschept slim de pass. Bošić draait met de bal, schiet en ... Jolović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - FK Budale Reunited 1:0

15e minuut.
Hellín is nu in balbezit. Hellín geeft de bal voor. Egelja controleert de bal met de borst. Krasić verovert de bal door een tackle van achteren. Krasić schiet op doel. Poledica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vukčević passt de bal zonder na te denken. Mungurov rent richting de bal. Mungurov geeft een hoge lob. Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić haalt uit met een fantastische trap. Jolović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 58%, FK Budale Reunited 42%.
FC Gospodin - FK Budale Reunited 1:0

49e minuut.
Mungurov speelt de bal door. Klungelig pakt Vukčević de bal. Županski rent richting de bal. Vukčević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukčević geeft een hoge lob. Jolović bokst de bal weg.

62e minuut.
Vukas is nu in balbezit. Kušljić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vukas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barnes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Egelja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasić is nu in balbezit. Krasić schiet op doel. Poledica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Županski is nu in balbezit. Vukčević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Županski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Županski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krasić rent richting de bal. Krasić schiet op doel. Poledica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gospodin - FK Budale Reunited 1:1

75e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Barnes geeft een hoge lob. Mungurov probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Severin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 54%, FK Budale Reunited 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gospodin - FK Budale Reunited 1:1