Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gostilje JovanM JMFC
dobra Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Šakota is nu in balbezit. Šakota speelt de bal door. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zlatanović trapt de bal weg. Ðuranović kopt de bal weg. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vujačić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milojković de bal. Milojković geeft een hoge lob. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - JovanM JMFC 0:1

28e minuut.
Horvat speelt de bal door. Dobnar heeft problemen om de bal te vangen. Dobnar geeft de bal voor. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Grujin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prokić met de inworp. Dobnar is nu in balbezit. Dobnar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašević verovert de bal door een tackle van achteren. Balašević speelt de bal door. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostilje 55%, JovanM JMFC 45%.
gostilje - JovanM JMFC 0:1

50e minuut.
Nikačević verovert de bal door een tackle van achteren. Nikačević probeert naar een medespeler te passen. Vujačić rent richting de bal. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Bakočević probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zabunović geeft een hoge lob. Nikačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikačević passt de bal zonder na te denken. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ðuranović kopt de bal weg. Šakota rent richting de bal. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Balašević met een sublieme pass. Dobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grujin krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Uskoković rent richting de bal. Uskoković geeft een lange en hoge pass. Budimcević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horvat is nu in balbezit. Horvat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Balašević is nu in balbezit. Ðuranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðuranović probeert naar een medespeler te passen. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostilje 50%, JovanM JMFC 50%.
gostilje - JovanM JMFC 0:1