Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JovanM JMFC gostilje
Normal Tactiek dobra
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Milojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginek onderschept slim de pass. Roginek met een sublieme pass. Horvat is nu in balbezit. Horvat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Krneta is nu in balbezit. Nikačević verovert de bal door een tackle van achteren. Nikačević probeert naar een medespeler te passen. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Uskoković geeft de bal voor. Daar is Dobnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budimcević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobnar onderschept slim de pass. Dobnar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Roginek probeert de bal met de borst te controleren. Inworp. Milojković met een snelle inworp. Šakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - gostilje 1:0

28e minuut.
Milojković passt de bal met de wreef. Ðuranović is nu in balbezit. Ðuranović passt de bal met de wreef. Milojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milojković geeft een lange en hoge pass. Zlatanović bokst de bal weg. Bakočević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - gostilje 2:0

41e minuut.
Daar is Šakota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krneta rent richting de bal. Šakota onderschept slim de pass. Šakota schiet op doel. Zlatanović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Uskoković heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - gostilje 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 41%, gostilje 59%.
JovanM JMFC - gostilje 3:0

49e minuut.
Uskoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota onderschept slim de pass. Vujačić is nu in balbezit. Šakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota draait met de bal, schiet en ... Zlatanović bokst de bal weg.

57e minuut.
Ðuranović kopt de bal weg. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Nikačević rent richting de bal. Nikačević haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Šakota is nu in balbezit. Uskoković onderschept slim de pass. Šakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vujačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujačić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - gostilje 4:0

73e minuut.
Nikačević is nu in balbezit. Krneta is nu in balbezit. Nikačević onderschept slim de pass. Nikačević geeft de bal voor. Zlatanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - gostilje 5:0

78e minuut.
Guzić rent richting de bal. Guzić probeert naar een medespeler te passen. Vujačić is nu in balbezit. Šakota rent richting de bal. Šakota schiet op doel. Zlatanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Roginek met een sublieme pass. Bjelić is nu in balbezit. Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Zlatanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - gostilje 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 37%, gostilje 63%.
JovanM JMFC - gostilje 6:0