Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Torina Vrdnik mihajlo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Krivokapić heeft problemen om de bal te vangen. Janićević rent richting de bal. Manić begaat een overtreding. Manić krijgt een gele kaart. Janićević moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Janićević kan niet meer verder spelen. Cacić komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Inworp. Drašković met een snelle inworp. Higl is nu in balbezit. Higl schiet op doel. Joksimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - mihajlo 1:0

12e minuut.
Panajotović rent richting de bal. Panajotović geeft een hoge lob. Milovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivuncić verovert de bal door een tackle van achteren. Trivuncić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jusufspahić met een sublieme pass. Higl rent richting de bal. Mirijevski is nu in balbezit. Higl verovert de bal door een tackle van achteren. Higl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Torina Vrdnik 56%, mihajlo 44%.
FK Torina Vrdnik - mihajlo 1:0

50e minuut.
Krivokapić probeert de bal aan de voet te houden. Higl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrđanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Higl onderschept slim de pass. Higl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Manić onderschept slim de pass. Manić passt de bal met de wreef. Trivuncić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivuncić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Reljin geeft een hoge lob. Mrđanin rent richting de bal. Mrđanin met een sublieme pass. Rašović rent richting de bal. Rašović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Torina Vrdnik 50%, mihajlo 50%.
FK Torina Vrdnik - mihajlo 1:0