Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihajlo FK Torina Vrdnik
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Rašović passt de bal zonder na te denken. Tica rent richting de bal. Milovanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milovanov krijgt een gele kaart. Tica roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tica kan niet meer verder spelen. Brašanac komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Manić kopt de bal weg. Trivuncić heeft problemen om de bal te vangen. Janićević rent richting de bal. Trivuncić onderschept slim de pass. Trivuncić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Drašković heeft problemen om de bal te vangen. Jusufspahić is nu in balbezit. Mehmedović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mehmedović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mehmedović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Drašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolar verovert de bal door een tackle van achteren. Kolar met een sublieme pass. Daar is Trivuncić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trivuncić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - FK Torina Vrdnik 1:0

19e minuut.
Jajić probeert de bal met de borst te controleren. Janović rent richting de bal. Rašović probeert naar een medespeler te passen. Higl bereikt de bal nog maar net als eerste. Higl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kolar met de inworp. Panajotović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cacić. Cacić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihajlo 40%, FK Torina Vrdnik 60%.
mihajlo - FK Torina Vrdnik 1:0

46e minuut.
Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić geeft een hoge lob. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Trivuncić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivuncić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - FK Torina Vrdnik 2:0

72e minuut.
Belović trapt de bal weg van het doel. Daar is Jusufspahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivokapić begaat een overtreding. Krivokapić krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Panajotović verovert de bal door een tackle van achteren. Panajotović geeft de bal voor. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Trivuncić is nu in balbezit. Trivuncić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihajlo 51%, FK Torina Vrdnik 49%.
mihajlo - FK Torina Vrdnik 2:0