Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vozdovac UTD FC Gospodin
w-o Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
61 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 17.9
formidable Schieten poor
formidable Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Vuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuković passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaluđerović is nu in balbezit. Kaluđerović geeft de bal voor. Inworp. Warda met een snelle inworp. Vuković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Poledica probeert naar een medespeler te passen. Warda kopt de bal weg. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 1:0

6e minuut.
Kitić is nu in balbezit. Kitić probeert naar een medespeler te passen. Żabski rent richting de bal. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Kitić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski passt de bal zonder na te denken. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti passt de bal met de wreef. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Jezierski de bal onder controle te krijgen. Poledica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 2:0

10e minuut.
Ranković kopt de bal weg. Cilenti rent richting de bal. Cilenti passt de bal met de wreef. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poledica bokst de bal weg.

12e minuut.
Warda kopt de bal weg. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Vuković probeert naar een medespeler te passen. Warda geeft de bal voor. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Načić verovert de bal door een tackle van achteren. Vuković verovert de bal door een tackle van achteren. Vuković speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Egelja trapt de bal weg. Küloğlu kopt de bal weg. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. Poledica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 3:0

15e minuut.
Vinčić rent richting de bal. Żabski onderschept slim de pass. Żabski passt de bal in één keer door. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski schiet op doel. Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti passt de bal met de wreef. Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 4:0

22e minuut.
Vuković kopt de bal weg. Żabski rent richting de bal. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Küloğlu rent richting de bal. Küloğlu passt de bal met de wreef. Cilenti speelt de bal door. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 5:0

24e minuut.
Daar is Bošić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošić met een sublieme pass. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 6:0

26e minuut.
Sabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda onderschept slim de pass. Warda met een sublieme pass. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 7:0

31e minuut.
Ranković passt de bal met de wreef. Camacho speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. Poledica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaluđerović is nu in balbezit. Vuković verovert de bal door een tackle van achteren. Vuković met een sublieme pass. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Poledica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 8:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poledica trapt de bal weg van het doel. Inworp. Warda met een snelle inworp. Küloğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuković passt de bal zonder na te denken. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaluđerović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Żabski rent richting de bal. Żabski geeft een hoge lob. Kaluđerović probeert de bal met de borst te controleren. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. Warda met een snelle inworp. Klungelig pakt Vuković de bal. Vuković geeft een lange en hoge pass. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaluđerović is nu in balbezit. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 9%, FC Gospodin 91%.
Vozdovac UTD - FC Gospodin 9:0

46e minuut.
Bošić passt de bal met de wreef. Poledica bereikt de bal nog maar net als eerste. Poledica geeft een lange en hoge pass. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 10:0

47e minuut.
Bošić speelt de bal door. Daar is Kitić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski is nu in balbezit. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski schiet op doel. Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaluđerović heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 11:0

48e minuut.
Warda passt de bal met de wreef. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski passt de bal zonder na te denken. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 12:0

49e minuut.
Bošić is nu in balbezit. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda geeft een hoge lob. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 13:0

53e minuut.
Küloğlu rent richting de bal. Küloğlu passt de bal zonder na te denken. Warda speelt de bal door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. Poledica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 14:0

54e minuut.
Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda is nu in balbezit. Warda geeft de bal voor. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Poledica trapt de bal weg van het doel. Warda kopt de bal weg. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Egelja probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Warda met een snelle inworp. Vuković rent richting de bal. Vuković geeft een hoge lob. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Poledica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 15:0

60e minuut.
Küloğlu met een sublieme pass. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 16:0

64e minuut.
Żabski rent richting de bal. Klungelig pakt Vuković de bal. Vuković speelt de bal door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 17:0

67e minuut.
Ranković passt de bal met de wreef. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Warda de bal. Warda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Warda speelt de bal door. Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Warda geeft een hoge lob. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Poledica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. Poledica bokst de bal weg. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Cilenti speelt de bal door. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Vuković is nu in balbezit. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Żabski passt de bal in één keer door. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda passt de bal met de wreef. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vukčević heeft problemen om de bal te vangen. Vuković is nu in balbezit. Vuković passt de bal in één keer door. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 18:0

81e minuut.
Warda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaluđerović de bal. Warda rent richting de bal. Warda haalt uit met een fantastische trap. Poledica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 19:0

83e minuut.
Küloğlu speelt de bal door. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Poledica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 20:0

90e minuut.
Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Vuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuković probeert naar een medespeler te passen. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Poledica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FC Gospodin 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 15%, FC Gospodin 85%.
Vozdovac UTD - FC Gospodin 21:0