Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gospodin Vozdovac UTD
Normal Tactiek w-o
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 51.6
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Warda geeft een lange en hoge pass. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel. Poledica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Egelja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:1

6e minuut.
Egelja kopt de bal weg. Jezierski is nu in balbezit. Keller is nu in balbezit. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Poledica bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cilenti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:2

9e minuut.
Cilenti speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Żabski passt de bal zonder na te denken. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:3

9e minuut.
Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaluđerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski verovert de bal door een tackle van achteren. Jezierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Küloğlu rent richting de bal. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:4

13e minuut.
Żabski onderschept slim de pass. Żabski passt de bal in één keer door. Kaluđerović is nu in balbezit. Warda is nu in balbezit. Warda draait met de bal, schiet en ... Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:5

16e minuut.
Načić is nu in balbezit. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keller rent richting de bal. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Poledica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cilenti zal de hoekschop nemen. Kaluđerović is nu in balbezit. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:6

21e minuut.
Warda met een sublieme pass. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti speelt de bal door. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:7

23e minuut.
Warda passt de bal met de wreef. Keller rent richting de bal. Keller passt de bal in één keer door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:8

25e minuut.
Keller met een sublieme pass. Żabski is nu in balbezit. Żabski passt de bal met de wreef. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski is nu in balbezit. Żabski passt de bal in één keer door. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

29e minuut.
Poledica trapt de bal weg. Keller kopt de bal weg. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Poledica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:9

32e minuut.
Cilenti geeft een hoge lob. Żabski kopt de bal weg. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:10

33e minuut.
Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu geeft een lange en hoge pass. Jezierski kopt de bal weg. Klungelig pakt Żabski de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:11

35e minuut.
Egelja probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cilenti met een snelle inworp. Küloğlu geeft een lange en hoge pass. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski met een sublieme pass. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Żabski passt de bal zonder na te denken. Warda rent richting de bal. Warda passt de bal met de wreef. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cilenti met een sublieme pass. Żabski rent richting de bal. Żabski passt de bal in één keer door. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 88%, Vozdovac UTD 12%.
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:12

46e minuut.
Bošić rent richting de bal. Pilecki onderschept slim de pass. Pilecki geeft een lange en hoge pass. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een hoge lob. Daar is Kaluđerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Warda neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żabski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:13

50e minuut.
Warda is nu in balbezit. Warda passt de bal met de wreef. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:14

55e minuut.
Keller probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cilenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilenti met een sublieme pass. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Żabski passt de bal met de wreef. Jezierski rent richting de bal. Kaluđerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Warda rent richting de bal. Warda probeert naar een medespeler te passen. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Poledica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:15

61e minuut.
Sabov rent richting de bal. Sabov passt de bal met de wreef. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Poledica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:16

64e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller met een sublieme pass. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cilenti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żabski geeft een hoge lob. Warda kopt de bal weg. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:17

66e minuut.
Küloğlu passt de bal met de wreef. Cilenti rent richting de bal. Cilenti met een sublieme pass. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Żabski is nu in balbezit. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller met een sublieme pass. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Poledica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:18

75e minuut.
Żabski rent richting de bal. Keller met een sublieme pass. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Poledica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:19

80e minuut.
Egelja met een sublieme pass. Küloğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaluđerović de bal. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cilenti kopt de bal weg. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Poledica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:20

83e minuut.
Keller geeft een hoge lob. Warda kopt de bal weg. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Poledica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:21

88e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal zonder na te denken. Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Warda kopt de bal weg. Jezierski is nu in balbezit. Keller speelt de bal door. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Poledica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Küloğlu kopt de bal weg. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti passt de bal in één keer door. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Poledica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 85%, Vozdovac UTD 15%.
FC Gospodin - Vozdovac UTD 0:21