Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gostilje mihajlo
dobra Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jusufspahić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trivuncić is nu in balbezit. Trivuncić schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica geeft een hoge lob. Balašević rent richting de bal. Trivuncić verovert de bal door een tackle van achteren. Trivuncić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - mihajlo 0:1

31e minuut.
Manić met een sublieme pass. Trivuncić rent richting de bal. Uskoković maakt een afschuwelijke overtreding. Uskoković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostilje 59%, mihajlo 41%.
gostilje - mihajlo 0:1

52e minuut.
Rašović onderschept slim de pass. Uskoković rent richting de bal. Rašović verovert de bal door een tackle van achteren. Manić rent richting de bal. Manić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Jusufspahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvat rent richting de bal. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Dobnar rent richting de bal. Dobnar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rašović kopt de bal weg. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica passt de bal zonder na te denken. Manić bereikt de bal nog maar net als eerste. Manić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Trivuncić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trivuncić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rašović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trivuncić is nu in balbezit. Trivuncić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bjelić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panajotović zal de hoekschop nemen. Rašović kopt de bal weg. Manić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trivuncić rent richting de bal. Trivuncić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostilje 53%, mihajlo 47%.
gostilje - mihajlo 0:1