Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JovanM JMFC FK Torina Vrdnik
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Šakota probeert naar een medespeler te passen. Nikačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikačević met een sublieme pass. Vujačić rent richting de bal. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Ðuranović passt de bal in één keer door. Vujačić rent richting de bal. Belović is nu in balbezit. Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - FK Torina Vrdnik 1:0

31e minuut.
Grujin passt de bal zonder na te denken. Nikačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikačević speelt de bal door. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mehmedović is nu in balbezit. Šakota is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mehmedović. Šakota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mandić met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - FK Torina Vrdnik 2:0

42e minuut.
Milovanov is nu in balbezit. Milovanov passt de bal zonder na te denken. Davidov rent richting de bal. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 40%, FK Torina Vrdnik 60%.
JovanM JMFC - FK Torina Vrdnik 2:0

54e minuut.
Banović trapt de bal weg. Reljin rent richting de bal. Mandić begaat een overtreding. Mandić krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mandić geeft een hoge lob. Mehmedović kopt de bal weg. Reljin kan de bal niet met de borst controleren. Šakota is nu in balbezit. Šakota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - FK Torina Vrdnik 3:0

69e minuut.
Cacić geeft een lange en hoge pass. Guzić geeft een hoge lob. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mandić is nu in balbezit. Mandić passt de bal in één keer door. Vujačić rent richting de bal. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Davidov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Grujin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šakota de bal. Šakota passt de bal zonder na te denken. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Banović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Mandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljin onderschept slim de pass. Reljin passt de bal zonder na te denken. Daar is Higl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 30%, FK Torina Vrdnik 70%.
JovanM JMFC - FK Torina Vrdnik 3:0