Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BLAVOR JovanM JMFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Mandić is nu in balbezit. Ivošević onderschept slim de pass. Ivošević speelt de bal door. Ikonić rent richting de bal. Ikonić speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Šakota probeert naar een medespeler te passen. Nikačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikačević probeert naar een medespeler te passen. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - JovanM JMFC 0:1

14e minuut.
Puhalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota verovert de bal door een tackle van achteren. Šakota met een sublieme pass. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Krajišnik bokst de bal weg.

20e minuut.
Grujin passt de bal in één keer door. Mandić speelt de bal door. Milojković speelt de bal door. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - JovanM JMFC 0:2

30e minuut.
Inworp. Aranđelović met een snelle inworp. Ikonić rent richting de bal. Ikonić geeft een lange en hoge pass. Zabunović kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - JovanM JMFC 1:2

32e minuut.
Anić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikačević met de inworp. Šakota rent richting de bal. Šakota geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nikačević rent richting de bal. Nikačević passt de bal in één keer door. Labudović rent richting de bal. Vujačić onderschept slim de pass. Vujačić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - JovanM JMFC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BLAVOR 53%, JovanM JMFC 47%.
FK BLAVOR - JovanM JMFC 1:3

54e minuut.
Šakota is nu in balbezit. Puhalak verovert de bal door een tackle van achteren. Puhalak passt de bal met de wreef. Ikonić rent richting de bal. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. Glušac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Klungelig pakt Damjanić de bal. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. Labudović geeft de bal voor. Nikačević kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mandić geeft een hoge lob. Batrić rent richting de bal. Batrić met een sublieme pass. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić schiet op doel. Glušac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikačević onderschept slim de pass. Nikačević passt de bal zonder na te denken. Vujačić rent richting de bal. Vujačić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BLAVOR 58%, JovanM JMFC 42%.
FK BLAVOR - JovanM JMFC 1:3