Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gospodin mihajlo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Manić probeert naar een medespeler te passen. Panajotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Panajotović speelt de bal door. Trivuncić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivuncić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kaluđerović geeft een hoge lob. Inworp. Tica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manić is nu in balbezit. Manić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jusufspahić is nu in balbezit. Vinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vinčić passt de bal in één keer door. Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić schiet op doel. Joksimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - mihajlo 1:0

21e minuut.
Severin kopt de bal weg. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić passt de bal met de wreef. Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić schiet op doel. Joksimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jajić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Severin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tica passt de bal met de wreef. Manić met een sublieme pass. Trivuncić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivuncić draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kapisoda rent richting de bal. Kapisoda probeert naar een medespeler te passen. Vinčić speelt de bal door. Bošić is nu in balbezit. Bošić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 57%, mihajlo 43%.
FC Gospodin - mihajlo 1:0

68e minuut.
Načić is nu in balbezit. Panajotović begaat een overtreding. Načić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kitić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 44%, mihajlo 56%.
FC Gospodin - mihajlo 1:0