Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gostilje Vozdovac UTD
dobra Tactiek w-o
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.3 gemiddelde waardering 51
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Nenadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu passt de bal zonder na te denken. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Busone is nu in balbezit. Busone geeft de bal voor. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. Zlatanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Nenadović is nu in balbezit. Busone verovert de bal door een tackle van achteren. Krneta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Busone moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Busone kan niet meer verder spelen. Küloğlu met een snel genomen vrije trap. Jezierski kopt de bal weg. Żabski controleert de bal met de borst. Żabski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bjelić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:1

6e minuut.
Bakočević geeft een hoge lob. Jezierski kopt de bal weg. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelić rent richting de bal. Bjelić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Küloğlu met een sublieme pass. Cilenti heeft problemen om de bal te vangen. Żabski is nu in balbezit. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Küloğlu kopt de bal weg. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Bakočević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jezierski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jezierski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zlatanović speelt de bal door. Balašević heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:2

11e minuut.
Krneta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warda met een snelle inworp. Küloğlu rent richting de bal. Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Żabski de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:3

12e minuut.
Warda met de inworp. Küloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu met een sublieme pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:4

18e minuut.
Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda passt de bal in één keer door. Uskoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:5

22e minuut.
Cilenti met de inworp. Küloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Küloğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Warda zal de hoekschop nemen. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:6

23e minuut.
Dobnar speelt de bal door. Klungelig pakt Horvat de bal. Żabski is nu in balbezit. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:7

24e minuut.
Horvat speelt de bal door. Dobnar heeft problemen om de bal te vangen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zlatanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu onderschept slim de pass. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. Zlatanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bjelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski onderschept slim de pass. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:8

26e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobnar de bal. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Bjelić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cilenti passt de bal zonder na te denken. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:9

30e minuut.
Pilecki speelt de bal door. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski met een sublieme pass. Klungelig pakt Żabski de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Żabski schiet op doel. Bjelić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cilenti neemt de hoekschop. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Żabski speelt de bal door. Roginek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti onderschept slim de pass. Cilenti geeft een lange en hoge pass. Jezierski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski is nu in balbezit. Warda rent richting de bal. Warda geeft een lange en hoge pass. Żabski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:10

37e minuut.
Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Bjelić probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Warda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jezierski krijgt zijn hoofd ertegen. Zlatanović bokst de bal weg. Daar is Bjelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:11

39e minuut.
Klungelig pakt Horvat de bal. Küloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu passt de bal met de wreef. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Jezierski is nu in balbezit. Jezierski speelt de bal door. Klungelig pakt Żabski de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:12

42e minuut.
Żabski passt de bal met de wreef. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Camacho passt de bal met de wreef. Cilenti met een sublieme pass. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Küloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Küloğlu geeft een hoge lob. Warda is nu in balbezit. Warda geeft een lange en hoge pass. Żabski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:13

45e minuut.
Dobnar met een sublieme pass. Klungelig pakt Horvat de bal. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostilje 90%, Vozdovac UTD 10%.
gostilje - Vozdovac UTD 0:13

54e minuut.
Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski geeft een lange en hoge pass. Warda rent richting de bal. Warda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Jezierski rent richting de bal. Jezierski geeft een hoge lob. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:14

68e minuut.
Warda speelt de bal door. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Prokić de bal. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:15

72e minuut.
Żabski passt de bal zonder na te denken. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. Bakočević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zlatanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Küloğlu onderschept slim de pass. Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Zlatanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:16

73e minuut.
Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobnar passt de bal in één keer door. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zlatanović trapt de bal weg van het doel. Cilenti kopt de bal weg. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:17

78e minuut.
Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Bakočević probeert de bal aan de voet te houden. Prokić rent richting de bal. Küloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Küloğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Küloğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Żabski de bal. Uskoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:18

83e minuut.
Cilenti is nu in balbezit. Cilenti speelt de bal door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:19

85e minuut.
Küloğlu speelt de bal door. Żabski rent richting de bal. Cilenti geeft de bal voor. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Bakočević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Soveral rent richting de bal. Soveral passt de bal met de wreef. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żabski de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Zlatanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Warda is nu in balbezit. Warda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - Vozdovac UTD 0:20

88e minuut.
Roginek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginek geeft de bal voor. Bakočević heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostilje 87%, Vozdovac UTD 13%.
gostilje - Vozdovac UTD 0:20