Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vozdovac UTD gostilje
w-o Tactiek dobra
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
59 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 18.2
uitstekend Schieten zwak
formidabel Passen waardeloos
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski passt de bal in één keer door. Warda speelt de bal door. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 1:0

4e minuut.
Cilenti passt de bal zonder na te denken. Keller rent richting de bal. Cilenti speelt de bal door. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Warda passt de bal in één keer door. Cilenti met een sublieme pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 2:0

7e minuut.
Warda rent richting de bal. Warda passt de bal in één keer door. Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski passt de bal zonder na te denken. Warda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keller de bal. Warda geeft de bal voor. Zlatanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu passt de bal met de wreef. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Bakočević met een harde bal richting middenveld. Daar is Uskoković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jezierski is nu in balbezit. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal zonder na te denken. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Küloğlu kopt de bal weg. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski passt de bal zonder na te denken. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Uskoković heeft problemen om de bal te vangen. Keller speelt de bal door. Bjelić is nu in balbezit. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 3:0

17e minuut.
Klungelig pakt Balašević de bal. Jezierski is nu in balbezit. Bakočević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jezierski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keller neemt de penalty, wat een uithaal! Zlatanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cilenti passt de bal zonder na te denken. Keller rent richting de bal. Żabski speelt de bal door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Zlatanović bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Warda neemt de hoekschop. Jezierski kopt de bal weg. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 4:0

20e minuut.
Bakočević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Keller is nu in balbezit. Jezierski rent richting de bal. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel. Zlatanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 5:0

24e minuut.
Bakočević geeft een lange en hoge pass. Horvat kopt de bal weg. Cilenti rent richting de bal. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bjelić probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cilenti zal de hoekschop nemen. Jezierski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 6:0

26e minuut.
Keller speelt de bal door. Warda rent richting de bal. Warda probeert naar een medespeler te passen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 7:0

28e minuut.
Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bjelić krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bakočević geeft de bal voor. Keller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Küloğlu kopt de bal weg. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bjelić trapt de bal weg. Warda kopt de bal weg. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Bjelić met een harde bal richting middenveld. Jezierski kopt de bal weg. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 8:0

32e minuut.
Keller speelt de bal door. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda passt de bal zonder na te denken. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović bokst de bal weg.

34e minuut.
Cilenti rent richting de bal. Cilenti passt de bal in één keer door. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Četojević verovert de bal door een tackle van achteren. Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal zonder na te denken. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 9:0

36e minuut.
Inworp. Warda met de inworp. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft de bal voor. Żabski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dobnar rent richting de bal. Ranković onderschept slim de pass. Ranković geeft een hoge lob. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 10:0

42e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller met een sublieme pass. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 11:0

43e minuut.
Klungelig pakt Jezierski de bal. Keller rent richting de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 13%, gostilje 87%.
Vozdovac UTD - gostilje 12:0

47e minuut.
Cilenti met de inworp. Żabski rent richting de bal. Żabski geeft een lange en hoge pass. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Küloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu passt de bal zonder na te denken. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. Zlatanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 13:0

53e minuut.
Warda met een sublieme pass. Jezierski is nu in balbezit. Keller met een sublieme pass. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski draait met de bal, schiet en ... Zlatanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bakočević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. Bakočević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ranković is nu in balbezit. Ranković geeft de bal voor. Warda met een sublieme pass. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller speelt de bal door. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. Zlatanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Żabski controleert de bal met de borst. Żabski passt de bal met de wreef. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti geeft de bal voor. Jezierski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 14:0

63e minuut.
Jezierski kopt de bal weg. Żabski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. Keller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cilenti speelt de bal door. Żabski rent richting de bal. Keller speelt de bal door. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda passt de bal zonder na te denken. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. Bjelić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Warda rent richting de bal. Warda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 15:0

68e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal in één keer door. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Bakočević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Cilenti de bal. Cilenti passt de bal met de wreef. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 16:0

77e minuut.
Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti geeft een hoge lob. Warda kopt de bal weg. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Żabski met een sublieme pass. Cilenti heeft problemen om de bal te vangen. Cilenti met een sublieme pass. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 17:0

81e minuut.
Bjelić met een harde bal richting middenveld. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal in één keer door. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski schiet op doel. Zlatanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu geeft een hoge lob. Daar is Bakočević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 18:0

86e minuut.
Bjelić met een harde bal richting middenveld. Jezierski kopt de bal weg. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Zlatanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 19:0

87e minuut.
Küloğlu met een sublieme pass. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski passt de bal in één keer door. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller passt de bal in één keer door. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Żabski geeft een lange en hoge pass. Warda met een sublieme pass. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cilenti met een sublieme pass. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - gostilje 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 13%, gostilje 87%.
Vozdovac UTD - gostilje 20:0