Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihajlo FK BLAVOR
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Puhalak rent richting de bal. Manić verovert de bal door een tackle van achteren. Manić met een sublieme pass. Trivuncić rent richting de bal. Trivuncić schiet op doel. Krajišnik bokst de bal weg.

7e minuut.
Puhalak is nu in balbezit. Puhalak geeft een hoge lob. Jusufspahić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolar is nu in balbezit. Ivošević verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Manić passt de bal met de wreef. Trivuncić is nu in balbezit. Puhalak rent richting de bal. Trivuncić verovert de bal door een tackle van achteren. Trivuncić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tica rent richting de bal. Gulan verovert de bal door een tackle van achteren. Gulan passt de bal zonder na te denken. Ikonić rent richting de bal. Ikonić schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašović speelt de bal door. Jusufspahić is nu in balbezit. Panajotović rent richting de bal. Panajotović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trivuncić rent richting de bal. Trivuncić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - FK BLAVOR 1:0

36e minuut.
Panajotović is nu in balbezit. Puhalak begaat een overtreding. Panajotović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puhalak probeert naar een medespeler te passen. Jusufspahić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trivuncić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivuncić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihajlo 48%, FK BLAVOR 52%.
mihajlo - FK BLAVOR 1:0

55e minuut.
Puhalak is nu in balbezit. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić probeert naar een medespeler te passen. Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mihajlo - FK BLAVOR 1:1

57e minuut.
Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić geeft een lange en hoge pass. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić rent richting de bal. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Joksimović trapt de bal weg. Manić kopt de bal weg. Damjanić rent richting de bal. Trivuncić is nu in balbezit. Trivuncić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Puhalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić passt de bal met de wreef. Mijajlović rent richting de bal. Mijajlović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihajlo 54%, FK BLAVOR 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mihajlo - FK BLAVOR 1:1