Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gospodin JovanM JMFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ðuranović kopt de bal weg. Kitić is nu in balbezit. Vujačić is nu in balbezit. Šakota is nu in balbezit. Šakota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kapisoda met een snelle inworp. Vukčević rent richting de bal. Vukčević probeert naar een medespeler te passen. Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ðuranović geeft een hoge lob. Vujačić rent richting de bal. Kaluđerović verovert de bal door een tackle van achteren. Šakota verovert de bal door een tackle van achteren. Šakota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Grujin rent richting de bal. Grujin geeft een hoge lob. Inworp. Severin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinčić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ðuranović verovert de bal door een tackle van achteren. Ðuranović geeft de bal voor. Daar is Nikačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujačić rent richting de bal. Vujačić schiet op doel. Poledica bokst de bal weg.

40e minuut.
Doeltrap. Poledica met een harde bal richting middenveld. Vinčić speelt de bal door. Guzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzić met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vukčević rent richting de bal. Vukčević passt de bal met de wreef. Vujačić rent richting de bal. Šakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - JovanM JMFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 61%, JovanM JMFC 39%.
FC Gospodin - JovanM JMFC 0:1

46e minuut.
Milojković geeft de bal voor. Kitić is nu in balbezit. Kitić probeert naar een medespeler te passen. Bošić is nu in balbezit. Bošić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ðuranović probeert naar een medespeler te passen. Guzić is nu in balbezit. Guzić passt de bal in één keer door. Vujačić rent richting de bal. Vujačić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Grujin passt de bal in één keer door. Mandić heeft problemen om de bal te vangen. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić rent richting de bal. Bošić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ðuranović passt de bal zonder na te denken. Vukčević kan de bal niet met de borst controleren. Šakota speelt de bal door. Vujačić heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - JovanM JMFC 0:2

64e minuut.
Kitić is nu in balbezit. Šakota onderschept slim de pass. Šakota probeert naar een medespeler te passen. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kapisoda met een sublieme pass. Klungelig pakt Vinčić de bal. Mandić rent richting de bal. Vinčić rent richting de bal. Vinčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kapisoda kopt de bal weg. Vukčević is nu in balbezit. Ðuranović begaat een overtreding. Ðuranović krijgt een gele kaart. Vukčević raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapisoda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bošić is nu in balbezit. Bošić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 45%, JovanM JMFC 55%.
FC Gospodin - JovanM JMFC 0:2