Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Torina Vrdnik Vozdovac UTD
Normal Tactiek w-o
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 56.5
matig Schieten uitstekend
slecht Passen uitmuntend
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Żabski kopt de bal weg. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:1

4e minuut.
Ranković is nu in balbezit. Ranković passt de bal met de wreef. Camacho geeft een hoge lob. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:2

7e minuut.
Buha met een harde bal richting middenveld. Küloğlu speelt de bal door. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jezierski controleert de bal met de borst. Keller rent richting de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Jezierski is nu in balbezit. Keller probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:3

10e minuut.
Warda passt de bal zonder na te denken. Küloğlu speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:4

15e minuut.
Keller probeert naar een medespeler te passen. Żabski rent richting de bal. Żabski passt de bal zonder na te denken. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Keller passt de bal in één keer door. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski passt de bal zonder na te denken. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Küloğlu met de inworp. Cilenti speelt de bal door. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Belović de bal onder controle te krijgen. Buha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Janićević is nu in balbezit. Keller onderschept slim de pass. Keller speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Buha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Belović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cilenti zal de hoekschop nemen. Jezierski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:5

23e minuut.
Belović met een sublieme pass. Cilenti is nu in balbezit. Met opzet legt Milovanov zijn tegenspeler op de grond. Milovanov krijgt een gele kaart. Cilenti raakt geblesseerd tijdens het duel. Küloğlu met een snel genomen vrije trap. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:6

24e minuut.
Cilenti speelt de bal door. Klungelig pakt Keller de bal. Żabski met een sublieme pass. Warda geeft de bal voor. Żabski springt en kopt de bal. Buha bokst de bal weg. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Buha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:7

27e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller geeft een hoge lob. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller speelt de bal door. Warda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Buha bokst de bal weg.

31e minuut.
Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti passt de bal met de wreef. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ... Belović probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cilenti neemt de hoekschop. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti verovert de bal door een tackle van achteren. Cilenti passt de bal met de wreef. Żabski is nu in balbezit. Żabski passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Jezierski rent richting de bal. Jezierski passt de bal met de wreef. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Belović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cilenti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keller passt de bal met de wreef. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cilenti kopt de bal weg. Żabski is nu in balbezit. Jezierski is nu in balbezit. Keller rent richting de bal. Keller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:8

39e minuut.
Janović heeft problemen om de bal te vangen. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti passt de bal zonder na te denken. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Warda onderschept slim de pass. Warda met een sublieme pass. Jezierski is nu in balbezit. Keller is nu in balbezit. Keller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:9

45e minuut.
Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller speelt de bal door. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski draait met de bal, schiet en ... Davidov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Warda zal de hoekschop nemen. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Torina Vrdnik 80%, Vozdovac UTD 20%.
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:10

47e minuut.
Klungelig pakt Reljin de bal. Warda is nu in balbezit. Warda passt de bal in één keer door. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:11

51e minuut.
Milovanov probeert naar een medespeler te passen. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller speelt de bal door. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:12

53e minuut.
Keller passt de bal zonder na te denken. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Buha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:13

60e minuut.
Cilenti speelt de bal door. Keller rent richting de bal. Keller speelt de bal door. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Mehmedović heeft problemen om de bal te vangen. Warda is nu in balbezit. Warda geeft een hoge lob. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:14

69e minuut.
Keller geeft een hoge lob. Davidov heeft problemen om de bal te vangen. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:15

71e minuut.
Cilenti met een sublieme pass. Keller rent richting de bal. Keller passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buha met een harde bal richting middenveld. Cilenti kopt de bal weg. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ... Buha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:16

74e minuut.
Cilenti is nu in balbezit. Cilenti geeft de bal voor. Davidov heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:17

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buha met een harde bal richting middenveld. Warda kopt de bal weg. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Żabski de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jezierski onderschept slim de pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski rent richting de bal. Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cilenti geeft de bal voor. Jezierski kopt de bal weg. Keller rent richting de bal. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Davidov is nu in balbezit. Warda onderschept slim de pass. Warda schiet op doel. Buha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller passt de bal met de wreef. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:18

87e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Buha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:19

88e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keller geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Torina Vrdnik 83%, Vozdovac UTD 17%.
FK Torina Vrdnik - Vozdovac UTD 0:19