Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kikinda RB_Buducnost
hmm... Tactiek Liga II
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 42.7
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Citko is nu in balbezit. Papierz onderschept slim de pass. Papierz probeert naar een medespeler te passen. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zborowski met een sublieme pass. Uimanen rent richting de bal. Uimanen passt de bal zonder na te denken. Niculae is nu in balbezit. Niculae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Papierz speelt de bal door. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Joclécio is nu in balbezit. Arsić onderschept slim de pass. Pekić speelt de bal door. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel. Płotka bokst de bal weg.

12e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski met een sublieme pass. Poupakis speelt de bal door. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski speelt de bal door. Klungelig pakt Szczęśniak de bal. Szczęśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:1

19e minuut.
Szczęśniak onderschept slim de pass. Crespo rent richting de bal. Niculae is nu in balbezit. Niculae draait met de bal, schiet en ... Płotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:2

22e minuut.
Pachleitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierz onderschept slim de pass. Papierz passt de bal in één keer door. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Płotka trapt de bal weg van het doel. Pekić kopt de bal weg. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel. Tsiatsios probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Papierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papierz met een sublieme pass. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel. Płotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:3

30e minuut.
Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo passt de bal met de wreef. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:4

34e minuut.
Poupakis met een snelle inworp. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Urbanek geeft een hoge lob. Chapuis kopt de bal weg. Pachleitner heeft problemen om de bal te vangen. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kikinda 80%, RB_Buducnost 20%.
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:4

46e minuut.
Tsiatsios is nu in balbezit. Szczęśniak onderschept slim de pass. Klungelig pakt Crespo de bal. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Chapuis verovert de bal door een tackle van achteren. Chapuis passt de bal zonder na te denken. Pekić rent richting de bal. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pachleitner rent richting de bal. Papierz verovert de bal door een tackle van achteren. Papierz passt de bal zonder na te denken. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal in één keer door. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo schiet op doel. Płotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:5

60e minuut.
Niculae geeft een hoge lob. Płotka speelt de bal door. Zborowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Niculae de bal. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Niculae passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak is nu in balbezit. Tsiatsios rent richting de bal. Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:6

64e minuut.
Oetama rent richting de bal. Poupakis onderschept slim de pass. Poupakis speelt de bal door. Niculae heeft problemen om de bal te vangen. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Tsiatsios rent richting de bal. Szczęśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zborowski geeft een hoge lob. Pekić is nu in balbezit. Pekić schiet op doel. Płotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:7

76e minuut.
Zborowski geeft de bal voor. Niculae is nu in balbezit. Joclécio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niculae raakt geblesseerd tijdens het duel. Crespo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:8

77e minuut.
Crespo speelt de bal door. Chapuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuis speelt de bal door. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:9

80e minuut.
Papierz passt de bal met de wreef. Pachleitner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niculae rent richting de bal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Płotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pachleitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Poupakis onderschept slim de pass. Poupakis geeft een lange en hoge pass. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szczęśniak heeft problemen om de bal te vangen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsiatsios. Crespo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crespo komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Arsić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vučenović verovert de bal door een tackle van achteren. Vučenović speelt de bal door. Pachleitner is nu in balbezit. Pachleitner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Poupakis passt de bal zonder na te denken. Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić geeft een hoge lob. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niculae is nu in balbezit. Niculae haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kikinda 76%, RB_Buducnost 24%.
FK Kikinda - RB_Buducnost 0:9