Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Novi Pazar FK Hashim 08
442 Tactiek Deni napad
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.2 gemiddelde waardering 16.4
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mirošević met een sublieme pass. Mudri heeft problemen om de bal te vangen. Mirošević met een sublieme pass. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - FK Hashim 08 0:1

11e minuut.
Brzaković geeft een lange en hoge pass. Ješić probeert de bal aan de voet te houden. Klatt met een sublieme pass. Zafertepe heeft problemen om de bal te vangen. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Brzaković rent richting de bal. Kesedžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesedžija speelt de bal door. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zdravković probeert naar een medespeler te passen. Kesedžija is nu in balbezit. Zdravković begaat een overtreding. Zdravković krijgt een gele kaart. Kesedžija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kesedžija met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vejin de bal. Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - FK Hashim 08 0:2

27e minuut.
Vejin onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mudri zal de hoekschop nemen. Mirošević is nu in balbezit. Mirošević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - FK Hashim 08 0:3

39e minuut.
Brzaković kopt de bal weg. Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović met een sublieme pass. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 49%, FK Hashim 08 51%.
Fk Novi Pazar - FK Hashim 08 0:3

50e minuut.
Veljković rent richting de bal. Kesedžija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veljković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klatt met een snel genomen vrije trap. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mandić rent richting de bal. Mandić passt de bal zonder na te denken. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano schiet op doel. Pavlovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - FK Hashim 08 1:3

54e minuut.
Vejin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mudri met de inworp. Brzaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dudić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kiribatiano de bal. Kiribatiano geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - FK Hashim 08 2:3

64e minuut.
Veljković is nu in balbezit. Stojačić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veljković. Veljković krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Milanović passt de bal zonder na te denken. Klatt is nu in balbezit. Klatt geeft een lange en hoge pass. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe schiet op doel. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Novi Pazar - FK Hashim 08 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 34%, FK Hashim 08 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Novi Pazar - FK Hashim 08 3:3