Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ice Rock FK Hashim 08
Normal Tactiek Deni napad
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Daar is Junuzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junuzić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stojačić de bal onder controle te krijgen. Prokić rent richting de bal. Prokić haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bogunović speelt de bal door. Prokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudić is nu in balbezit. Prokić onderschept slim de pass. Prokić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Damjanov rent richting de bal. Mudri is nu in balbezit. Damjanov maakt een afschuwelijke overtreding. Damjanov krijgt een gele kaart. Mudri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Divljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukomanović speelt de bal door. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - FK Hashim 08 0:1

33e minuut.
Inworp. Kesedžija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pušić is nu in balbezit. Brzaković is nu in balbezit. Brzaković geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - FK Hashim 08 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 56%, FK Hashim 08 44%.
Fc Ice Rock - FK Hashim 08 0:2

48e minuut.
Panajotović passt de bal in één keer door. Stojačić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junuzić. Junuzić krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ćatović onderschept slim de pass. Ćatović geeft een hoge lob. Prlainović probeert de bal aan de voet te houden. Mirošević is nu in balbezit. Mirošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - FK Hashim 08 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 66%, FK Hashim 08 34%.
Fc Ice Rock - FK Hashim 08 0:3