Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Hashim 08 ЗЕЛЕНГОРА 1945
Deni napad Tactiek САМБА 7
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
16 gemiddelde waardering 40.7
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić geeft de bal voor. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Pavlovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:1

3e minuut.
Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček geeft een lange en hoge pass. Moskwa kopt de bal weg. Amahit is nu in balbezit. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:2

6e minuut.
Habas rent richting de bal. Habas probeert naar een medespeler te passen. Pušić probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco passt de bal zonder na te denken. Amahit rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nemeček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pavlovski bokst de bal weg. Moskwa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:3

13e minuut.
Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco met een sublieme pass. Pavlov is nu in balbezit. Moskwa is nu in balbezit. Moskwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nemeček kopt de bal weg. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit passt de bal met de wreef. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Pavlovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskwa onderschept slim de pass. Moskwa haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski bokst de bal weg.

20e minuut.
Pušić geeft de bal voor. Inworp. Bendt Skov-Nielsen met de inworp. Moskwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskwa geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amahit springt en kopt de bal. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Milanović geeft een hoge lob. Inworp. Nemeček met een snelle inworp. Daar is Amahit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amahit geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:4

31e minuut.
Norek met een sublieme pass. Moskwa is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen met een sublieme pass. Amahit is nu in balbezit. Amahit haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski bokst de bal weg.

34e minuut.
Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit onderschept slim de pass. Amahit geeft de bal voor. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nemeček rent richting de bal. Met opzet legt Mudri zijn tegenspeler op de grond. Nemeček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavlov met een snel genomen vrije trap. Daar is Gojković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojačić is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Amahit geeft een lange en hoge pass. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen passt de bal in één keer door. Moskwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskwa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Amahit krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:5

39e minuut.
Amahit rent richting de bal. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal in één keer door. Amahit rent richting de bal. Amahit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pavlov speelt de bal door. Bendt Skov-Nielsen rent richting de bal. Bendt Skov-Nielsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amahit de bal. Amahit haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:6

45e minuut.
Amahit raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 86%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 14%.
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:6

51e minuut.
Brzaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek verovert de bal door een tackle van achteren. Norek passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Moskwa passt de bal zonder na te denken. Pavlovski speelt de bal door. Norek kopt de bal weg. Paić is nu in balbezit. Paić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pavlov passt de bal in één keer door. Moskwa rent richting de bal. Gojković begaat een overtreding. Gojković krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pušić rent richting de bal. Pavlov rent richting de bal. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Moskwa is nu in balbezit. Moskwa passt de bal zonder na te denken. Norek speelt de bal door. Paić rent richting de bal. Paić haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Dudić geeft de bal voor. Inworp. Nemeček met een snelle inworp. Paić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pavlovski trapt de bal weg van het doel. Pavlov kopt de bal weg. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Nemeček de bal. Nemeček geeft de bal voor. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Dudić is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco schiet op doel. Pavlovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Klungelig pakt Paić de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Pavlovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:7

80e minuut.
Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović passt de bal met de wreef. Kesedžija geeft een hoge lob. Paić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paić schiet op doel. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Paić geeft een hoge lob. Pavlov rent richting de bal. Pavlov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Paić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paić met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Pavlovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 85%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 15%.
FK Hashim 08 - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:8