Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RB_Buducnost Fk Novi Pazar
Liga II Tactiek 442
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 30.1
incredible Schieten average
average Passen weak
very good Verdedigen weak


4e minuut.
Zborowski met een sublieme pass. Daar is Niculae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae speelt de bal door. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klatt met een snelle inworp. Zafertepe is nu in balbezit. Veljković met een sublieme pass. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Niţu onderschept slim de pass. Vejin bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 1:0

22e minuut.
Uimanen geeft de bal voor. Niculae kopt de bal weg. Vejin heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. Šešelj bokst de bal weg.

25e minuut.
Crespo onderschept slim de pass. Crespo geeft een hoge lob. Ignjatov heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 2:0

29e minuut.
Niculae is nu in balbezit. Szczęśniak is nu in balbezit. Niculae rent richting de bal. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vejin rent richting de bal. Vejin geeft een hoge lob. Kiribatiano kopt de bal weg. Niculae is nu in balbezit. Niculae draait met de bal, schiet en ... Šešelj bokst de bal weg.

39e minuut.
Zborowski passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak passt de bal in één keer door. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 3:0

43e minuut.
Inworp. Zborowski met de inworp. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 19%, Fk Novi Pazar 81%.
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 4:0

47e minuut.
Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. Zborowski geeft een lange en hoge pass. Szczęśniak kopt de bal weg. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Vejin geeft een hoge lob. Uimanen rent richting de bal. Uimanen geeft een hoge lob. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Szczęśniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ignjatov de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zborowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Hoof springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zborowski rent richting de bal. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. Šešelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 5:0

69e minuut.
Veljković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chapuis probeert naar een medespeler te passen. Poupakis probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 6:0

72e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Šešelj met een sublieme pass. Niţu kopt de bal weg. Klungelig pakt Niculae de bal. Niculae schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Šešelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 7:0

82e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Niculae rent richting de bal. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak schiet op doel. Šešelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 8:0

83e minuut.
Van Hoof met een sublieme pass. Niculae rent richting de bal. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak passt de bal met de wreef. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ješić met een sublieme pass. Uimanen met een sublieme pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Ignjatov probeert de bal aan de voet te houden. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vejin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vejin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 20%, Fk Novi Pazar 80%.
RB_Buducnost - Fk Novi Pazar 8:0