Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Novi Pazar RB_Buducnost
442 Tactiek Liga II
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 40.8
matig Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Kulačanin rent richting de bal. Zborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Grušanović is nu in balbezit. Grušanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zdravković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

9e minuut.
Pekić kopt de bal weg. Klatt controleert de bal met de borst. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - RB_Buducnost 0:1

11e minuut.
Pekić rent richting de bal. Niculae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niculae passt de bal in één keer door. Daar is Van Hoof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ješić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

30e minuut.
Uimanen met een sublieme pass. Crespo met een sublieme pass. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - RB_Buducnost 0:2

33e minuut.
Niculae passt de bal met de wreef. Grušanović rent richting de bal. Veljković begaat een overtreding. Grušanović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grušanović kan niet meer verder spelen. Zubić komt het veld opgelopen. Niculae komt bij de bal en schiet. Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - RB_Buducnost 0:3

34e minuut.
Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof met een sublieme pass. Zborowski speelt de bal door. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zubić rent richting de bal. Niculae heeft problemen om de bal te vangen. Zubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zborowski passt de bal in één keer door. Daar is Niculae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae passt de bal zonder na te denken. Zubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal met de wreef. Zubić is nu in balbezit. Zubić haalt uit met een fantastische trap. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Poupakis onderschept slim de pass. Poupakis met een sublieme pass. Zubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 76%, RB_Buducnost 24%.
Fk Novi Pazar - RB_Buducnost 0:3

46e minuut.
Hinić komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Niculae heeft problemen om de bal te vangen. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Vejin is nu in balbezit. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Poupakis is nu in balbezit. Poupakis met een sublieme pass. Hinić probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Zubić de bal. Niculae rent richting de bal. Niculae passt de bal in één keer door. Van Hoof probeert de bal met de borst te controleren. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hinić is nu in balbezit. Hinić passt de bal met de wreef. Zubić is nu in balbezit. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Poupakis met een snelle inworp. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Niculae met een sublieme pass. Van Hoof is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vejin. Vejin krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Poupakis passt de bal met de wreef. Niculae rent richting de bal. Niculae passt de bal in één keer door. Zubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubić draait met de bal, schiet en ... Šešelj bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - RB_Buducnost 0:4

73e minuut.
Niculae krijgt zijn hoofd ertegen. Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Papierz kopt de bal weg. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zubić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae haalt uit met een fantastische trap. Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ... Vejin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zborowski neemt de hoekschop. Ignjatov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Hoof. Ignjatov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ignjatov kan niet meer verder spelen.

79e minuut.
Hinić met een sublieme pass. Zubić heeft problemen om de bal te vangen. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ... Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - RB_Buducnost 0:5

82e minuut.
Van Hoof met een sublieme pass. Zubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel. Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - RB_Buducnost 0:6

84e minuut.
Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano speelt de bal door. Veljković rent richting de bal. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae haalt uit met een fantastische trap. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niculae is nu in balbezit. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vejin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zborowski met de inworp. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hinić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niculae maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 75%, RB_Buducnost 25%.
Fk Novi Pazar - RB_Buducnost 0:6