Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 Fk Novi Pazar
САМБА 7 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
51 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 29.6
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit speelt de bal door. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Amahit is nu in balbezit. Amahit geeft de bal voor. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ignjatov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 1:0

8e minuut.
Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Porter is nu in balbezit. Porter speelt de bal door. Curiel is nu in balbezit. Curiel schiet op doel. Šešelj bokst de bal weg.

12e minuut.
Norek speelt de bal door. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Norek onderschept slim de pass. Norek geeft een lange en hoge pass. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Giordemaina-Medici speelt de bal door. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel passt de bal met de wreef. Amahit rent richting de bal. Amahit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 2:0

19e minuut.
Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel onderschept slim de pass. Curiel met een sublieme pass. Amahit rent richting de bal. Amahit draait met de bal, schiet en ... Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Klungelig pakt Klatt de bal. Giordemaina-Medici kopt de bal weg. Amahit rent richting de bal. Amahit draait met de bal, schiet en ... Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Giordemaina-Medici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 3:0

26e minuut.
Amahit draait met de bal, schiet en ... Šešelj met een sublieme pass. Pavlov kopt de bal weg. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amahit is nu in balbezit. Amahit haalt uit met een fantastische trap. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Giordemaina-Medici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 4:0

29e minuut.
Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov passt de bal in één keer door. Amahit is nu in balbezit. Amahit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 5:0

32e minuut.
Pavlov met een sublieme pass. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 6:0

34e minuut.
Amahit met een sublieme pass. Curiel rent richting de bal. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ... Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 7:0

40e minuut.
Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel passt de bal zonder na te denken. Amahit heeft problemen om de bal te vangen. Amahit draait met de bal, schiet en ... Šešelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 8:0

45e minuut.
Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco passt de bal met de wreef. Kulačanin rent richting de bal. Amahit onderschept slim de pass. Amahit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 24%, Fk Novi Pazar 76%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 8:0

46e minuut.
Norek geeft de bal voor. Klungelig pakt Vejin de bal. Curiel is nu in balbezit. Curiel schiet op doel. Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 9:0

49e minuut.
Bendt Skov-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Porter de bal. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 10:0

50e minuut.
Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit passt de bal in één keer door. Pavlov is nu in balbezit. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ... Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Norek passt de bal in één keer door. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

54e minuut.
Ignjatov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porter met de inworp. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici schiet op doel. Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Amahit rent richting de bal. Amahit passt de bal met de wreef. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ... Šešelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Porter geeft een lange en hoge pass. Vejin is nu in balbezit. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kulačanin geeft een lange en hoge pass. Manco heeft problemen om de bal te vangen. Manco passt de bal in één keer door. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Amahit heeft problemen om de bal te vangen. Kulačanin rent richting de bal. Amahit onderschept slim de pass. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 11:0

62e minuut.
Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković verovert de bal door een tackle van achteren. Veljković passt de bal in één keer door. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe schiet op doel. Kallasma bokst de bal weg.

64e minuut.
Curiel passt de bal met de wreef. Amahit rent richting de bal. Amahit passt de bal zonder na te denken. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 12:0

66e minuut.
Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel passt de bal met de wreef. Amahit is nu in balbezit. Amahit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Inworp. Porter met de inworp. Daar is Giordemaina-Medici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordemaina-Medici geeft een hoge lob. Curiel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Manco geeft een hoge lob. Curiel kopt de bal weg. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit haalt uit met een fantastische trap. Šešelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 13:0

70e minuut.
Ignjatov probeert de bal aan de voet te houden. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter geeft een hoge lob. Bendt Skov-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Curiel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 14:0

72e minuut.
Manco kopt de bal weg. Amahit rent richting de bal. Pavlov met een sublieme pass. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ... Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 15:0

74e minuut.
Amahit geeft de bal voor. Klungelig pakt Giordemaina-Medici de bal. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 16:0

76e minuut.
Habas onderschept slim de pass. Kiribatiano onderschept slim de pass. Norek geeft de bal voor. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ... Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 17:0

77e minuut.
Giordemaina-Medici passt de bal in één keer door. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov passt de bal in één keer door. Amahit rent richting de bal. Amahit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 18:0

79e minuut.
Pavlov rent richting de bal. Pavlov geeft de bal voor. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 19:0

81e minuut.
Zdravković rent richting de bal. Pavlov onderschept slim de pass. Pavlov passt de bal in één keer door. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kulačanin heeft problemen om de bal te vangen. Bendt Skov-Nielsen rent richting de bal. Bendt Skov-Nielsen geeft een hoge lob. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Curiel passt de bal met de wreef. Amahit rent richting de bal. Amahit passt de bal zonder na te denken. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bendt Skov-Nielsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giordemaina-Medici springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Curiel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ignjatov de bal onder controle te krijgen. Pavlov kopt de bal weg. Amahit rent richting de bal. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 17%, Fk Novi Pazar 83%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fk Novi Pazar 20:0