Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welling Utd RB_Buducnost
Normal Tactiek Liga II
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 36.8
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Šijan de bal. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae draait met de bal, schiet en ... Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:1

4e minuut.
Niculae is nu in balbezit. Niculae passt de bal met de wreef. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:2

4e minuut.
Koturović met een sublieme pass. Protić is nu in balbezit. Van Hoof onderschept slim de pass. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Vujošević is nu in balbezit. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo geeft de bal voor. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:3

12e minuut.
De Decker kan de bal niet met de borst controleren. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:4

20e minuut.
Szczęśniak is nu in balbezit. Šijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof onderschept slim de pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel. Kralj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hinić geeft een lange en hoge pass. Poupakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poupakis probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Kralj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niculae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Kralj bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Misić neemt de hoekschop. Van Hoof kopt de bal weg. Niculae heeft problemen om de bal te vangen. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:5

28e minuut.
Niculae passt de bal in één keer door. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mijić ... Strafschop! Szczęśniak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szczęśniak kan niet meer verder spelen. Râlea komt het veld opgelopen. Niculae neemt de penalty, wat een uithaal! Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:6

30e minuut.
Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev onderschept slim de pass. Koturović is nu in balbezit. Koturović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Misić verovert de bal door een tackle van achteren. Misić geeft een hoge lob. Šijan heeft problemen om de bal te vangen. Râlea is nu in balbezit. Râlea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kralj met een harde bal richting middenveld. Hinić heeft problemen om de bal te vangen. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Râlea is nu in balbezit. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Kralj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Hoof is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:7

37e minuut.
Râlea rent richting de bal. Kralj met een sublieme pass. Crespo kopt de bal weg. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof speelt de bal door. Niculae is nu in balbezit. Râlea rent richting de bal. Râlea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Ivaniš de bal. Poupakis speelt de bal door. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 78%, RB_Buducnost 22%.
Welling Utd - RB_Buducnost 0:8

46e minuut.
Pekić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hinić kopt de bal weg. Niculae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Hoof rent richting de bal. Râlea is nu in balbezit. Râlea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Protić is nu in balbezit. Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel. Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Niculae rent richting de bal. Niculae geeft een hoge lob. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:9

52e minuut.
Koturović is nu in balbezit. Râlea onderschept slim de pass. Niculae is nu in balbezit. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica passt de bal in één keer door. Vujošević heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ivaniš geeft een hoge lob. Hinić is nu in balbezit. Hinić geeft de bal voor. Râlea rent richting de bal. Râlea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kralj trapt de bal weg. Niculae kopt de bal weg. Mijić heeft problemen om de bal te vangen. Râlea is nu in balbezit. Râlea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Niţu onderschept slim de pass. Niţu geeft de bal voor. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:10

64e minuut.
Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ivaniš de bal. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vujošević rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo met een sublieme pass. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Kralj bokst de bal weg.

68e minuut.
Hinić geeft de bal voor. Kralj probeert naar een medespeler te passen. Crespo kopt de bal weg. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niculae rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Protić speelt de bal door. Poupakis speelt de bal door. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Râlea is nu in balbezit. Râlea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:11

73e minuut.
Poupakis is nu in balbezit. Poupakis passt de bal met de wreef. Pekić speelt de bal door. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Van Hoof de bal. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - RB_Buducnost 0:12

77e minuut.
Râlea rent richting de bal. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Niţu rent richting de bal. Niţu speelt de bal door. Poupakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Râlea heeft problemen om de bal te vangen. Râlea speelt de bal door. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea rent richting de bal. Râlea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 84%, RB_Buducnost 16%.
Welling Utd - RB_Buducnost 0:12