Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palilulac Zemunelo
loui Tactiek 5212+
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
16.7 gemiddelde waardering 13.1
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


32e minuut.
Inworp. Ljajić met een snelle inworp. Ivanović controleert de bal met de borst. Udovičić rent richting de bal. Udovičić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Udovičić is nu in balbezit. Gaćeša onderschept slim de pass. Gaćeša geeft een hoge lob. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - Zemunelo 0:1

43e minuut.
Daar is Cikatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cikatić krijgt een gele kaart. Slović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 33%, Zemunelo 67%.
Palilulac - Zemunelo 0:1

47e minuut.
Princip geeft een lange en hoge pass. Dobrin is nu in balbezit. Slović bereikt de bal nog maar net als eerste. Slović geeft een hoge lob. Dobrin geeft de bal voor. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić schiet op doel. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - Zemunelo 0:2

54e minuut.
Tišma met een sublieme pass. Ivanović is nu in balbezit. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić draait met de bal, schiet en ... Joksimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - Zemunelo 1:2

90e minuut.
Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković speelt de bal door. Vještica heeft problemen om de bal te vangen. Cikatić rent richting de bal. Cikatić haalt uit met een fantastische trap. Karić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 42%, Zemunelo 58%.
Palilulac - Zemunelo 1:2