Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ф.К. Партизан Vukovi
Juve Tactiek Odbrambena532
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 28.6
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Uskoković kopt de bal weg. Pavličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavličević met een sublieme pass. Prelević rent richting de bal. Prelević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Šparović rent richting de bal. Ćirković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirković probeert naar een medespeler te passen. Prelević is nu in balbezit. Prelević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. Партизан - Vukovi 1:0

16e minuut.
Tojagić speelt de bal door. Počuča rent richting de bal. Počuča geeft een hoge lob. Timša is nu in balbezit. Timša haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Milutinović de bal onder controle te krijgen. Petrašinović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milutinović. Milutinović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ф.К. Партизан 68%, Vukovi 32%.
Ф.К. Партизан - Vukovi 1:0

55e minuut.
Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović geeft een hoge lob. Vajagić kopt de bal weg. Timša rent richting de bal. Timša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Šparović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparović geeft een hoge lob. Ganović heeft problemen om de bal te vangen. Petrašinović rent richting de bal. Petrašinović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Petrašinović passt de bal zonder na te denken. Vujanović rent richting de bal. Vujanović passt de bal in één keer door. Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Tojagić de bal. Počuča is nu in balbezit. Vajagić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vajagić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ф.К. Партизан 64%, Vukovi 36%.
Ф.К. Партизан - Vukovi 1:0