Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ćelavi Bambus Krajina United
532-- Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Radusin heeft problemen om de bal te vangen. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač passt de bal in één keer door. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Wojciulewicz is nu in balbezit. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač speelt de bal door. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pupovac heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović passt de bal met de wreef. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sędziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač met een sublieme pass. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Obrenović de bal. Pupovac onderschept slim de pass. Pupovac met een sublieme pass. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Rogač is nu in balbezit. Rogač speelt de bal door. Obrenović heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Krajina United 1:0

34e minuut.
Rogač rent richting de bal. Rogač passt de bal met de wreef. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera draait met de bal, schiet en ... Vidojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Obrenović de bal. Rogač is nu in balbezit. Rogač haalt uit met een fantastische trap. Stojačić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Budimcević passt de bal zonder na te denken. Mera rent richting de bal. Klungelig pakt Rogač de bal. Rogač haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vukelja de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Krajina United 2:0

43e minuut.
Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Obrenović heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mera de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pupovac passt de bal met de wreef. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac maakt een afschuwelijke overtreding. Pešterac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 21%, Krajina United 79%.
FK Ćelavi Bambus - Krajina United 2:0

55e minuut.
Radusin controleert de bal met de borst. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak speelt de bal door. Mera is nu in balbezit. Mera draait met de bal, schiet en ... Vidojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Sędziak de bal. Sędziak passt de bal zonder na te denken. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Krajina United 3:0

77e minuut.
Obrenović rent richting de bal. Obrenović schiet op doel. Vukelja probeert de bal aan de voet te houden. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Krajina United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 29%, Krajina United 71%.
FK Ćelavi Bambus - Krajina United 4:0