Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palilulac uuj
loui Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Udovičić passt de bal in één keer door. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Timić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timić krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dramić kopt de bal weg. Živkov rent richting de bal. Živkov probeert naar een medespeler te passen. Duljaj is nu in balbezit. Duljaj draait met de bal, schiet en ... Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - uuj 0:1

10e minuut.
Gaćeša verovert de bal door een tackle van achteren. Gaćeša geeft een lange en hoge pass. Lazić is nu in balbezit. Duljaj onderschept slim de pass. Duljaj draait met de bal, schiet en ... Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Obradović verovert de bal door een tackle van achteren. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić rent richting de bal. Udovičić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Palilulac - uuj 1:1

15e minuut.
Radosavljević passt de bal in één keer door. Daar is Ugrinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugrinov speelt de bal door. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ljajić speelt de bal door. Radosavljević rent richting de bal. Ivanović onderschept slim de pass. Ivanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dramić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić is nu in balbezit. Udovičić passt de bal met de wreef. Kabić rent richting de bal. Kabić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Teodorović rent richting de bal. Udovičić verovert de bal door een tackle van achteren. Udovičić met een sublieme pass. Kabić rent richting de bal. Kabić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Teodorović is nu in balbezit. Tišma verovert de bal door een tackle van achteren. Tišma met een sublieme pass. Kabić is nu in balbezit. Kabić draait met de bal, schiet en ... Ljubinković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kabić is nu in balbezit. Udovičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić passt de bal zonder na te denken. Tišma rent richting de bal. Tišma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Obradović geeft de bal voor. Inworp. Renieri met een snelle inworp. Udovičić is nu in balbezit. Udovičić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 49%, uuj 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palilulac - uuj 1:1

47e minuut.
Timić is nu in balbezit. Tišma onderschept slim de pass. Tišma met een sublieme pass. Kabić is nu in balbezit. Kabić haalt uit met een fantastische trap. Ljubinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Veljković kopt de bal weg. Udovičić is nu in balbezit. Udovičić passt de bal in één keer door. Kabić is nu in balbezit. Kabić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tišma is nu in balbezit. Tišma passt de bal in één keer door. Obradović is nu in balbezit. Kabić onderschept slim de pass. Kabić schiet op doel. Ljubinković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dramić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dramić geeft een lange en hoge pass. Udovičić heeft problemen om de bal te vangen. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - uuj 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 38%, uuj 62%.
Palilulac - uuj 1:2
uuj