Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemunelo 5z6ujk
5212+ Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 12.9
hopeless Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Joksimović met een harde bal richting middenveld. Daar is Gaćeša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaćeša met een sublieme pass. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin haalt uit met een fantastische trap. Pajčin bokst de bal weg.

16e minuut.
Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica passt de bal met de wreef. Cikatić rent richting de bal. Cikatić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Adžić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kilibarda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaćeša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrin controleert de bal met de borst. Dobrin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bulović probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulatović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vještica rent richting de bal. Vještica geeft een lange en hoge pass. Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bulović passt de bal zonder na te denken. Krumpirović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulić. Vulić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemunelo 45%, 5z6ujk 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemunelo - 5z6ujk 0:0

55e minuut.
Jeftić probeert naar een medespeler te passen. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov passt de bal zonder na te denken. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zemunelo - 5z6ujk 1:0

76e minuut.
Vještica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaćeša geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jeftić de bal. Dobrin rent richting de bal. Dobrin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemunelo 35%, 5z6ujk 65%.
Zemunelo - 5z6ujk 1:0