Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:47
  • Competitiewedstrijd: III Liga.14 [del]
  • Stadion: FC W Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3095
Vukovi Palilulac
Odbrambena532 Tactiek loui
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Udovičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tojagić is nu in balbezit. Tojagić geeft een lange en hoge pass. Timša rent richting de bal. Timša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ivanović is nu in balbezit. Ivanović passt de bal zonder na te denken. Kabić rent richting de bal. Kabić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Palilulac 0:1

7e minuut.
Ivanović rent richting de bal. Ivanović passt de bal met de wreef. Kabić is nu in balbezit. Kabić schiet op doel. Tica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Palilulac 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Slović de bal. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tojagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tojagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Palilulac 1:2

14e minuut.
Mirošević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petrašinović komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Tojagić onderschept slim de pass. Tojagić passt de bal zonder na te denken. Petrašinović rent richting de bal. Petrašinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vukovi - Palilulac 2:2

27e minuut.
Končarević geeft de bal voor. Timša is nu in balbezit. Veljković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veljković krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Vujanović geeft de bal voor. Tojagić probeert de bal aan de voet te houden. Malešević met een sublieme pass. Petrašinović is nu in balbezit. Petrašinović haalt uit met een fantastische trap. Karić bokst de bal weg.

39e minuut.
Ivanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanović passt de bal in één keer door. Končarević is nu in balbezit. Kabić verovert de bal door een tackle van achteren. Kabić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Šparović met een snelle inworp. Tojagić probeert de bal met de borst te controleren. Tojagić passt de bal in één keer door. Petrašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrašinović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Palilulac 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 42%, Palilulac 58%.
Vukovi - Palilulac 3:2

47e minuut.
Končarević passt de bal in één keer door. Petrašinović is nu in balbezit. Šparović probeert naar een medespeler te passen. Tojagić rent richting de bal. Tojagić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Petrašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljajić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljajić passt de bal met de wreef. Šparović is nu in balbezit. Šparović schiet op doel. Karić bokst de bal weg. Paal! Šparović is nu in balbezit. Šparović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Palilulac 4:2

61e minuut.
Petrašinović rent richting de bal. Dujković onderschept slim de pass. Dujković passt de bal zonder na te denken. Timša is nu in balbezit. Timša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karić trapt de bal weg van het doel. Tojagić kopt de bal weg. Timša is nu in balbezit. Timša draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 35%, Palilulac 65%.
Vukovi - Palilulac 4:2