Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palilulac FK Ćelavi Bambus
loui Tactiek 532--
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 32.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak passt de bal met de wreef. Major rent richting de bal. Major schiet op doel. Veljković probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Lazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Major is nu in balbezit. Major passt de bal in één keer door. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Rogač verovert de bal door een tackle van achteren. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak met een sublieme pass. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ... Karić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - FK Ćelavi Bambus 0:1

38e minuut.
Naudin probeert naar een medespeler te passen. Major rent richting de bal. Met opzet legt Veljković zijn tegenspeler op de grond. Veljković krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sędziak zal de hoekschop nemen. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Sędziak de bal. Major rent richting de bal. Major passt de bal met de wreef. Naudin rent richting de bal. Naudin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Tišma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Major rent richting de bal. Mera rent richting de bal. Mera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - FK Ćelavi Bambus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 74%, FK Ćelavi Bambus 26%.
Palilulac - FK Ćelavi Bambus 0:2

48e minuut.
Sędziak verovert de bal door een tackle van achteren. Sędziak geeft een lange en hoge pass. Udovičić heeft problemen om de bal te vangen. Rogač rent richting de bal. Rogač geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak rent richting de bal. Sędziak met een sublieme pass. Mera rent richting de bal. Mera schiet op doel. Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Naudin met de inworp. Sędziak geeft de bal voor. Major rent richting de bal. Major haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Slović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tatoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoyan passt de bal in één keer door. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Slović verovert de bal door een tackle van achteren. Slović met een sublieme pass. Veljković rent richting de bal. Major onderschept slim de pass. Major draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Udovičić geeft de bal voor. Naudin is nu in balbezit. Naudin met een sublieme pass. Mera rent richting de bal. Mera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Veljković trapt de bal weg van het doel. Naudin kopt de bal weg. Mera rent richting de bal. Mera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wojciulewicz geeft de bal voor. Rogač rent richting de bal. Rogač geeft een lange en hoge pass. Mera rent richting de bal. Mera schiet op doel. Karić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Slović heeft problemen om de bal te vangen. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - FK Ćelavi Bambus 0:3

83e minuut.
Karić met een harde bal richting middenveld. Naudin kopt de bal weg. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap. Karić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Naudin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rogač de bal. Rogač passt de bal met de wreef. Sędziak rent richting de bal. Sędziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - FK Ćelavi Bambus 0:4

89e minuut.
Sędziak rent richting de bal. Sędziak passt de bal met de wreef. Veljković rent richting de bal. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major schiet op doel. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Major is nu in balbezit. Major schiet op doel. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - FK Ćelavi Bambus 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 80%, FK Ćelavi Bambus 20%.
Palilulac - FK Ćelavi Bambus 0:5