Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ćelavi Bambus uuj
532-- Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sędziak is nu in balbezit. Mera rent richting de bal. Obradović verovert de bal door een tackle van achteren. Obrenović rent richting de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Naudin kopt de bal weg. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak passt de bal in één keer door. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kojadinović probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Naudin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obrenović krijgt zijn hoofd ertegen. Ljubinković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - uuj 1:0

23e minuut.
Rogač zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sędziak met een sublieme pass. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Obradović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - uuj 2:0

26e minuut.
Rogač is nu in balbezit. Obrenović rent richting de bal. Obrenović schiet op doel. Kojadinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ljubinković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - uuj 3:0

42e minuut.
Rogač draait met de bal, schiet en ... Ljubinković met een sublieme pass. Naudin kopt de bal weg. Sędziak is nu in balbezit. Sędziak geeft een lange en hoge pass. Ljubinković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Naudin kopt de bal weg. Timić met een sublieme pass. Mera is nu in balbezit. Mera geeft de bal voor. Obrenović krijgt zijn hoofd ertegen. Ljubinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - uuj 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 20%, uuj 80%.
FK Ćelavi Bambus - uuj 4:0

47e minuut.
Naudin verovert de bal door een tackle van achteren. Naudin probeert naar een medespeler te passen. Kojadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović verovert de bal door een tackle van achteren. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sędziak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kojadinović de bal. Naudin rent richting de bal. Mera rent richting de bal. Mera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - uuj 5:0

54e minuut.
Rogač probeert naar een medespeler te passen. Obrenović rent richting de bal. Kojadinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kojadinović krijgt een gele kaart. Obrenović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obrenović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Rogač geeft een lange en hoge pass. Obradović kopt de bal weg. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović geeft de bal voor. Mera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - uuj 6:0

63e minuut.
Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera haalt uit met een fantastische trap. Ljubinković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - uuj 7:0

67e minuut.
Inworp. Rogač zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dramić is nu in balbezit. Sędziak onderschept slim de pass. Sędziak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Naudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naudin geeft de bal voor. Obradović probeert de bal aan de voet te houden. Mera rent richting de bal. Mera schiet op doel. Ljubinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - uuj 8:0

86e minuut.
Obrenović passt de bal met de wreef. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač passt de bal met de wreef. Mera is nu in balbezit. Mera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - uuj 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 16%, uuj 84%.
FK Ćelavi Bambus - uuj 9:0
uuj