Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5z6ujk FK Ćelavi Bambus
Normal Tactiek 532--
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 33.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Stoynov rent richting de bal. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač probeert naar een medespeler te passen. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rogač probeert naar een medespeler te passen. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak passt de bal zonder na te denken. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dušanković passt de bal met de wreef. Mera rent richting de bal. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović schiet op doel. Adžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:1

18e minuut.
Rogač kopt de bal weg. Obrenović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mera is nu in balbezit. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sędziak geeft een lange en hoge pass. Adžić kopt de bal weg. Vujkov probeert de bal aan de voet te houden. Mera is nu in balbezit. Mera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rogač probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sędziak de bal. Sędziak speelt de bal door. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:2

26e minuut.
Klungelig pakt Rogač de bal. Rogač probeert naar een medespeler te passen. Naudin probeert naar een medespeler te passen. Mera is nu in balbezit. Mera haalt uit met een fantastische trap. Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:3

30e minuut.
Sędziak is nu in balbezit. Sędziak geeft een hoge lob. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:4

37e minuut.
Naudin kan de bal niet met de borst controleren. Naudin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jeftić de bal. Naudin rent richting de bal. Naudin geeft een lange en hoge pass. Pajčin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:5

41e minuut.
Sędziak passt de bal in één keer door. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Adžić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obrenović raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrenović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5z6ujk 74%, FK Ćelavi Bambus 26%.
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:6

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naudin met de inworp. Sędziak heeft problemen om de bal te vangen. Sędziak geeft de bal voor. Klungelig pakt Adžić de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Sędziak de bal. Dušanković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sędziak. Sędziak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak rent richting de bal. Sędziak passt de bal zonder na te denken. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vujkov speelt de bal door. Petkov geeft een lange en hoge pass. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel. Pajčin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Adžić heeft problemen om de bal te vangen. Sędziak rent richting de bal. Sędziak geeft de bal voor. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tatoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoyan passt de bal in één keer door. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:7

76e minuut.
Adžić geeft een hoge lob. Inworp. Sędziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogač is nu in balbezit. Rogač geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:8

78e minuut.
Obrenović is nu in balbezit. Sędziak rent richting de bal. Sędziak passt de bal zonder na te denken. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dušanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak verovert de bal door een tackle van achteren. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Obrenović is nu in balbezit. Sędziak is nu in balbezit. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:9

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pajčin trapt de bal weg. Naudin kopt de bal weg. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera schiet op doel. Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5z6ujk 78%, FK Ćelavi Bambus 22%.
5z6ujk - FK Ćelavi Bambus 0:10