Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCVrnjci LSK
Normal Tactiek MuGlup
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 46.2
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Klungelig pakt Mačkić de bal. Mačkić passt de bal zonder na te denken. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Arent rent richting de bal. Arent geeft een hoge lob. Inworp. Zullino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Paal! Ostermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kostić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:1

5e minuut.
Mačkić geeft de bal voor. Muyter heeft problemen om de bal te vangen. Pakul rent richting de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:2

8e minuut.
Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić passt de bal in één keer door. Daar is Pakul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul draait met de bal, schiet en ... Paal! Ostermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Kostić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino passt de bal in één keer door. Mačkić met een sublieme pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kavka rent richting de bal. Milovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kavka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szabolcska zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borreicho kopt de bal weg. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Ostermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kostić passt de bal met de wreef. Ostermann probeert naar een medespeler te passen. Zullino kopt de bal weg. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Borreicho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kostić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pakul kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Zullino kopt de bal weg. Clotet heeft problemen om de bal te vangen. Clotet met een sublieme pass. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Ostermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Arent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul is nu in balbezit. Pakul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zullino heeft problemen om de bal te vangen. Clotet kopt de bal weg. Arent kan de bal niet met de borst controleren. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel. Ostermann bokst de bal weg. Kostić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:3

35e minuut.
Pakul is nu in balbezit. Pakul probeert naar een medespeler te passen. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Ostermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:4

36e minuut.
Płomyk heeft problemen om de bal te vangen. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter probeert naar een medespeler te passen. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sârgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mačkić rent richting de bal. Mačkić geeft een hoge lob. Kostić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:5

40e minuut.
Płomyk is nu in balbezit. Mačkić onderschept slim de pass. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Ostermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Borreicho verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Borreicho begaat een overtreding. Kostić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mačkić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ostermann bokst de bal weg. Pakul krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:6

43e minuut.
Płomyk is nu in balbezit. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 84%, LSK 16%.
FCVrnjci - LSK 0:7

48e minuut.
Sârgu kopt de bal weg. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:8

52e minuut.
Zullino geeft de bal voor. Pakul kopt de bal weg. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Ostermann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kostić onderschept slim de pass. Kostić geeft een hoge lob. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Ostermann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:9

65e minuut.
Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino geeft de bal voor. Kostić controleert de bal met de borst. Kostić schiet op doel. Ostermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:10

67e minuut.
Zullino onderschept slim de pass. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić passt de bal zonder na te denken. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ... Ostermann bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Muyter geeft een hoge lob. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu speelt de bal door. Pakul is nu in balbezit. Pakul schiet op doel. Ostermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mačkić rent richting de bal. Mačkić passt de bal met de wreef. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Ostermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - LSK 0:11

74e minuut.
Matović met de inworp. Milovac probeert de bal met de borst te controleren. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz geeft de bal voor. Kostić kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mačkić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boškov komt het veld opgelopen. Boškov met de inworp. Zullino controleert de bal met de borst. Zullino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Borreicho kopt de bal weg. Clotet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 83%, LSK 17%.
FCVrnjci - LSK 0:11