Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SLANA BARA FK MAGARCI
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Stajkovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokić verovert de bal door een tackle van achteren. Jokić geeft een hoge lob. Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković draait met de bal, schiet en ... Mojić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Jovanov is nu in balbezit. Dobrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Leposavić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leposavić krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dobrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota geeft de bal voor. Daar is Radanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrota rent richting de bal. Dobrota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - FK MAGARCI 0:1

35e minuut.
Dobrota is nu in balbezit. Ivanišević onderschept slim de pass. Ivanišević met een sublieme pass. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Borković probeert naar een medespeler te passen. Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Jovanov rent richting de bal. Jovanov schiet op doel. Mojić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - FK MAGARCI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 65%, FK MAGARCI 35%.
FC SLANA BARA - FK MAGARCI 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Kolaković de bal. Dobrota rent richting de bal. Dobrota passt de bal met de wreef. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - FK MAGARCI 0:3

50e minuut.
Vrhovac rent richting de bal. Vrhovac passt de bal in één keer door. Jovanov rent richting de bal. Jovanov haalt uit met een fantastische trap. Mojić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - FK MAGARCI 0:4

55e minuut.
Leposavić geeft een hoge lob. Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Erceg is nu in balbezit. Borković verovert de bal door een tackle van achteren. Borković geeft een lange en hoge pass. Mojić bokst de bal weg.

56e minuut.
Kolaković geeft de bal voor. Nalić rent richting de bal. Krivokapić onderschept slim de pass. Krivokapić geeft de bal voor. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kolaković kopt de bal weg. Borković rent richting de bal. Radanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borković moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Borković kan niet meer verder spelen. Mitrović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 81%, FK MAGARCI 19%.
FC SLANA BARA - FK MAGARCI 0:4