Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vojin Veljković LSK
Normal Tactiek MuGlup
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Doeltrap. Puača trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabolcska met een snelle inworp. Zullino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:1

6e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul rent richting de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:2

7e minuut.
Mačkić met een snelle inworp. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft de bal voor. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:3

9e minuut.
Pakul kopt de bal weg. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić passt de bal zonder na te denken. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kostić is nu in balbezit. Kostić passt de bal met de wreef. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:4

12e minuut.
Klungelig pakt Sanković de bal. Sanković passt de bal met de wreef. Daar is Arsin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cincar kopt de bal weg. Daar is Ličanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Puača probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

16e minuut.
Zullino passt de bal met de wreef. Kostić rent richting de bal. Kostić passt de bal zonder na te denken. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:5

21e minuut.
Puača met een sublieme pass. Ličanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličanin geeft een lange en hoge pass. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mačkić zal de hoekschop nemen. Pakul springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zullino rent richting de bal. Zullino speelt de bal door. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Kostić is nu in balbezit. Kostić passt de bal met de wreef. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kolundžija rent richting de bal. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zullino speelt de bal door. Mačkić heeft problemen om de bal te vangen. Mačkić geeft de bal voor. Pakul maakt een snoekduik en kopt de bal. Puača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:6

32e minuut.
Dinkić rent richting de bal. Szabolcska verovert de bal door een tackle van achteren. Szabolcska geeft een hoge lob. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:7

34e minuut.
Stojačić rent richting de bal. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Pakul is nu in balbezit. Pakul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Doeltrap. Puača trapt de bal weg van het doel. Szabolcska kopt de bal weg. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Cincar trapt de bal weg. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Pakul kopt de bal weg. Kostić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kolundžija speelt de bal door. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac passt de bal met de wreef. Mačkić geeft een hoge lob. Kostić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Stojačić is nu in balbezit. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Zullino de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinkić. Zullino raakt geblesseerd tijdens het duel. Zullino met een snel genomen vrije trap. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:8

44e minuut.
Szabolcska met een sublieme pass. Zullino is nu in balbezit. Zullino passt de bal met de wreef. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... Puača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 91%, LSK 9%.
FK Vojin Veljković - LSK 0:9

46e minuut.
Zullino onderschept slim de pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić passt de bal in één keer door. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:10

51e minuut.
Ličanin heeft problemen om de bal te vangen. Pakul rent richting de bal. Pakul passt de bal zonder na te denken. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:11

53e minuut.
Klungelig pakt Kolundžija de bal. Pakul rent richting de bal. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel. Puača werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:12

55e minuut.
Puača trapt de bal weg van het doel. Szabolcska controleert de bal met de borst. Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Puača met een harde bal richting middenveld. Szabolcska is nu in balbezit. Stojačić speelt de bal door. Daar is Szabolcska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabolcska met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Zullino met een sublieme pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel. Puača probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kostić de bal. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Puača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:13

65e minuut.
Sanković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kolundžija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolundžija passt de bal met de wreef. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pakul haalt uit met een fantastische trap. Puača speelt de bal door. Szabolcska kopt de bal weg. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Zullino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino geeft de bal voor. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Kolundžija passt de bal zonder na te denken. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska geeft de bal voor. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolundžija met een sublieme pass. Zullino geeft een hoge lob. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:14

76e minuut.
Klungelig pakt Mačkić de bal. Mačkić geeft de bal voor. Klungelig pakt Pakul de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:15

80e minuut.
Socarrás probeert naar een medespeler te passen. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska speelt de bal door. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:16

81e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić speelt de bal door. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Pakul schiet op doel. Puača werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:17

83e minuut.
Socarrás geeft een hoge lob. Kostić is nu in balbezit. Kostić geeft een hoge lob. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stojačić rent richting de bal. Szabolcska verovert de bal door een tackle van achteren. Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... Puača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ... Puača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Szabolcska is nu in balbezit. Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Zullino heeft problemen om de bal te vangen. Zullino passt de bal in één keer door. Pakul is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - LSK 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 91%, LSK 9%.
FK Vojin Veljković - LSK 0:18