Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kovačevac FK MAGARCI
ja Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Nikezić probeert naar een medespeler te passen. Panković heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrota. Dobrota krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Dobrota passt de bal zonder na te denken. Ivaniš is nu in balbezit. Jovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Karišik rent richting de bal. Dobrota verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrota passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jovanov de bal. Jovanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kovačevac - FK MAGARCI 0:1

19e minuut.
Uzelac rent richting de bal. Uzelac geeft een hoge lob. Macura kopt de bal weg. Dobrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Panković verovert de bal door een tackle van achteren. Babarogić is nu in balbezit. Nikezić verovert de bal door een tackle van achteren. Nikezić draait met de bal, schiet en ... Marinković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vučković heeft problemen om de bal te vangen. Macura is nu in balbezit. Macura passt de bal in één keer door. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Dobrota de bal. Stević speelt de bal door. Inworp. Macura met een snelle inworp. Dobrota geeft de bal voor. Višnjićki bokst de bal weg.

42e minuut.
Kuzmanović is nu in balbezit. Dobrota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuzmanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karišik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Panković rent richting de bal. Panković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kovačevac - FK MAGARCI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kovačevac 58%, FK MAGARCI 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kovačevac - FK MAGARCI 1:1

47e minuut.
Karišik is nu in balbezit. Dobrota is nu in balbezit. Dobrota geeft een hoge lob. Jovanov rent richting de bal. Jovanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vučković rent richting de bal. Vučković geeft een hoge lob. Vrhovac is nu in balbezit. Dobrota rent richting de bal. Dobrota schiet op doel. De bal raakt de paal. Jovanov rent richting de bal. Jovanov draait met de bal, schiet en ... Višnjićki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kovačevac - FK MAGARCI 1:2

65e minuut.
Vrhovac is nu in balbezit. Dobrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota passt de bal zonder na te denken. Daar is Vrhovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrhovac geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kovačevac - FK MAGARCI 1:3

71e minuut.
Babarogić probeert de bal aan de voet te houden. Panković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vrhovac. Panković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karišik komt bij de bal en schiet. Marinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vučković probeert naar een medespeler te passen. Dobrota rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karišik. Karišik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kovačevac 64%, FK MAGARCI 36%.
FC Kovačevac - FK MAGARCI 1:3