Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CASHBOXUNITED sara lucic
343-1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 16.7
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Podgórniak is nu in balbezit. Podgórniak passt de bal zonder na te denken. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 1:0

7e minuut.
Czarnik met een sublieme pass. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović passt de bal in één keer door. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 2:0

12e minuut.
Podgórniak speelt de bal door. Andonov probeert naar een medespeler te passen. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart schiet op doel. Nikšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 3:0

13e minuut.
Villasanti rent richting de bal. Villasanti geeft een lange en hoge pass. Bogunović kopt de bal weg. Matulić rent richting de bal. Matulić schiet op doel. Łądka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Jezerkić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andonov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podgórniak rent richting de bal. Podgórniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pantić is nu in balbezit. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Czarnik onderschept slim de pass. Czarnik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Josipović de bal. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kocić heeft problemen om de bal te vangen. Lampart is nu in balbezit. Lampart passt de bal in één keer door. Pantić is nu in balbezit. Pantić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórniak verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórniak probeert naar een medespeler te passen. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 4:0

25e minuut.
Ćirović kopt de bal weg. Josipović speelt de bal door. Daar is Kocić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Podgórniak passt de bal in één keer door. Andonov rent richting de bal. Andonov geeft een hoge lob. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart schiet op doel. Nikšić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Podgórniak rent richting de bal. Podgórniak geeft een hoge lob. Josipović probeert naar een medespeler te passen. Lampart rent richting de bal. Lampart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić probeert naar een medespeler te passen. Podgórniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Czarnik geeft een lange en hoge pass. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel. Josipović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 20%, sara lucic 80%.
CASHBOXUNITED - sara lucic 4:0

47e minuut.
Kocić kopt de bal weg. Klungelig pakt Tucaković de bal. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ... Nikšić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 5:0

51e minuut.
Podgórniak speelt de bal door. Andonov rent richting de bal. Andonov passt de bal in één keer door. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Andonov met een sublieme pass. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel. Na een snelle pass probeert Josipović de bal onder controle te krijgen. Nikšić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 6:0

62e minuut.
Ćirović geeft een lange en hoge pass. Andonov is nu in balbezit. Andonov probeert naar een medespeler te passen. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 7:0

68e minuut.
Podgórniak probeert naar een medespeler te passen. Andonov is nu in balbezit. Andonov passt de bal in één keer door. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 8:0

69e minuut.
Đuričanin rent richting de bal. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić probeert naar een medespeler te passen. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 9:0

70e minuut.
Podgórniak speelt de bal door. Ćirović rent richting de bal. Ćirović passt de bal in één keer door. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andonov neemt de hoekschop. Ćirović kopt de bal weg. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Milinković rent richting de bal. Podgórniak rent richting de bal. Czarnik speelt de bal door. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nikšić speelt de bal door. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik geeft een lange en hoge pass. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Josipović trapt de bal weg van het doel. Ćirović heeft problemen om de bal te vangen. Ćirović speelt de bal door. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart schiet op doel. Nikšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 10:0

82e minuut.
Dawidziuk geeft een hoge lob. Pantić kopt de bal weg. Goyens probeert naar een medespeler te passen. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Nikšić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - sara lucic 11:0

84e minuut.
Matulić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Jezerkić de bal onder controle te krijgen. Šerifović speelt de bal door. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Czarnik geeft een hoge lob. Šerifović probeert de bal aan de voet te houden. Andonov geeft een hoge lob. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ćirović geeft een hoge lob. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov passt de bal zonder na te denken. Pantić rent richting de bal. Pantić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 11%, sara lucic 89%.
CASHBOXUNITED - sara lucic 11:0