Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osaka OFK Brestač
Normal Tactiek Ofanziva 4-3-3
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 40.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Pleşan onderschept slim de pass. Pleşan speelt de bal door. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 0:1

6e minuut.
Šaponja rent richting de bal. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu passt de bal zonder na te denken. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Nunes maakt een snoekduik en kopt de bal. Ilišević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vučković de bal. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 0:2

13e minuut.
Ţipa passt de bal met de wreef. Batallé is nu in balbezit. Batallé geeft de bal voor. Klungelig pakt Gangstad de bal. Gangstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 0:3

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şofariu neemt de hoekschop. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ... Ilišević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 0:4

20e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaponja verovert de bal door een tackle van achteren. Šaponja probeert naar een medespeler te passen. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorčić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 1:4

22e minuut.
Miljević rent richting de bal. Miljević passt de bal zonder na te denken. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Ilišević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 1:5

25e minuut.
Klungelig pakt Šaponja de bal. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu passt de bal met de wreef. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Ilišević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gangstad rent richting de bal. Gangstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Doeltrap. Vučković trapt de bal weg. Batallé kopt de bal weg. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Ilišević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 1:6

30e minuut.
Penezić passt de bal met de wreef. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gangstad. Gangstad krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşan speelt de bal door. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 1:7

39e minuut.
Gangstad is nu in balbezit. Gangstad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jablanović de bal. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gangstad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nunes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Ilišević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sojo verovert de bal door een tackle van achteren. Sojo passt de bal in één keer door. Nunes rent richting de bal. Gangstad rent richting de bal. Gangstad draait met de bal, schiet en ... Ilišević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osaka 74%, OFK Brestač 26%.
Osaka - OFK Brestač 1:7

51e minuut.
Klungelig pakt Šaponja de bal. Batallé geeft een hoge lob. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel. Ilišević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 1:8

52e minuut.
Şofariu is nu in balbezit. Zagorčić rent richting de bal. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu geeft een lange en hoge pass. Nunes krijgt zijn hoofd ertegen. Ilišević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sojo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gangstad is nu in balbezit. Nunes is nu in balbezit. Nunes geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Pleşan speelt de bal door. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 1:9

73e minuut.
Miljević is nu in balbezit. Gangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Gangstad passt de bal zonder na te denken. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Ilišević speelt de bal door. Şofariu rent richting de bal. Šaponja rent richting de bal. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nunes passt de bal met de wreef. Batallé rent richting de bal. Batallé passt de bal met de wreef. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ilišević met een harde bal richting middenveld. Batallé kopt de bal weg. Gangstad probeert de bal met de borst te controleren. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - OFK Brestač 1:10

89e minuut.
Šaponja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maljević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osaka 79%, OFK Brestač 21%.
Osaka - OFK Brestač 1:10