Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CASHBOXUNITED Osaka
normal 1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 18
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Vučković kopt de bal weg. Načić heeft problemen om de bal te vangen. Načić speelt de bal door. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zagorčić probeert naar een medespeler te passen. Ćirović probeert de bal met de borst te controleren. Spalević probeert naar een medespeler te passen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Spalević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović passt de bal met de wreef. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 1:0

8e minuut.
Načić rent richting de bal. Načić speelt de bal door. Andonov probeert naar een medespeler te passen. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović geeft de bal voor. Pantić kopt de bal weg. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 2:0

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ilišević trapt de bal weg. Trifunović kopt de bal weg. Daar is Jeremić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeremić geeft een hoge lob. Maslać bokst de bal weg.

21e minuut.
Pantić geeft een lange en hoge pass. Goyens rent richting de bal. Načić rent richting de bal. Pantić rent richting de bal. Pantić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pantić passt de bal met de wreef. Načić is nu in balbezit. Načić geeft de bal voor. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Goyens speelt de bal door. Pantić is nu in balbezit. Trifunović is nu in balbezit. Pantić onderschept slim de pass. Pantić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andonov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Goyens probeert naar een medespeler te passen. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andonov de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 3:0

29e minuut.
Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andonov de bal. Pantić is nu in balbezit. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kežman is nu in balbezit. Kežman geeft de bal voor. Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić onderschept slim de pass. Pantić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 4:0

36e minuut.
Ognjenović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jorgačević. Ognjenović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ognjenović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andonov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Spalević is nu in balbezit. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović passt de bal zonder na te denken. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Ilišević bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kežman zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Trifunović de bal. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Ilišević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pantić rent richting de bal. Jablanović speelt de bal door. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 28%, Osaka 72%.
CASHBOXUNITED - Osaka 4:0

47e minuut.
Trifunović geeft de bal voor. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović speelt de bal door. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 5:0

50e minuut.
Goyens is nu in balbezit. Goyens passt de bal met de wreef. Ćirović geeft de bal voor. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dawidziuk speelt de bal door. Pantić is nu in balbezit. Pantić speelt de bal door. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vučković heeft problemen om de bal te vangen. Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Andonov passt de bal zonder na te denken. Pantić is nu in balbezit. Pantić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 6:0

63e minuut.
Pantić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović met een sublieme pass. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Trifunović is nu in balbezit. Trifunović passt de bal in één keer door. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 7:0

65e minuut.
Ognjenović onderschept slim de pass. Inworp. Jorgačević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penezić is nu in balbezit. Penezić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Maslać trapt de bal weg. Goyens kopt de bal weg. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Penezić rent richting de bal. Goyens rent richting de bal. Goyens met een sublieme pass. Pantić rent richting de bal. Pantić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Crnogorac de bal. Crnogorac geeft een lange en hoge pass. Spalević is nu in balbezit. Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 8:0

70e minuut.
Goyens speelt de bal door. Spalević heeft problemen om de bal te vangen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić draait met de bal, schiet en ... Jablanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilišević bokst de bal weg.

72e minuut.
Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens passt de bal met de wreef. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Ilišević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 9:0

75e minuut.
Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goyens rent richting de bal. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ... Ilišević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ćirović geeft een lange en hoge pass. Bradvica kopt de bal weg. Goyens geeft een lange en hoge pass. Načić is nu in balbezit. Načić draait met de bal, schiet en ... Ilišević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ćirović rent richting de bal. Ćirović passt de bal in één keer door. Jablanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ilišević met een harde bal richting middenveld. Goyens kopt de bal weg. Ćirović met een sublieme pass. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Načić verovert de bal door een tackle van achteren. Načić probeert naar een medespeler te passen. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Spalević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalević passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćirović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kežman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ćirović kopt de bal weg. Arsić probeert naar een medespeler te passen. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Osaka 10:0

89e minuut.
Spalević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović passt de bal zonder na te denken. Pantić rent richting de bal. Pantić schiet op doel. Ilišević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 19%, Osaka 81%.
CASHBOXUNITED - Osaka 10:0