Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ballyclough united fc Young Boys AFC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Creedon met een sublieme pass. Maher heeft problemen om de bal te vangen. Maher passt de bal in één keer door. Harris heeft problemen om de bal te vangen. Harris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Maher de bal. Maher speelt de bal door. Klungelig pakt Hederman de bal. Harris is nu in balbezit. Harris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell speelt de bal door. Conner rent richting de bal. Conner schiet op doel. Cuffe probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
MacGilvernock raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fogharty komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bannon rent richting de bal. Maher onderschept slim de pass. Maher probeert naar een medespeler te passen. Harris is nu in balbezit. Harris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bell met een snelle inworp. Carlylse rent richting de bal. Carlylse passt de bal zonder na te denken. Maher is nu in balbezit. Maher met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harris rent richting de bal. Harris draait met de bal, schiet en ... Hederman probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ballyclough united fc - Young Boys AFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ballyclough united fc 47%, Young Boys AFC 53%.
ballyclough united fc - Young Boys AFC 0:1

68e minuut.
Goodwin speelt de bal door. Klungelig pakt Dully de bal. Dully passt de bal zonder na te denken. Cuffe rent richting de bal. Cuffe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hederman speelt de bal door. Deveraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher maakt een afschuwelijke overtreding. Maher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ballyclough united fc 41%, Young Boys AFC 59%.
ballyclough united fc - Young Boys AFC 0:1