Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dkffkgbjjbgjhbfgbn rylane celtic
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Watkinson kan de bal niet met de borst controleren. Watkinson geeft een lange en hoge pass. Doran kopt de bal weg. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ring speelt de bal door. Constable is nu in balbezit. Constable probeert naar een medespeler te passen. Watkinson is nu in balbezit. Watkinson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hannigan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cross verovert de bal door een tackle van achteren. Cross geeft een lange en hoge pass. Watkinson rent richting de bal. Watkinson haalt uit met een fantastische trap. Whittle bokst de bal weg. Watkinson rent richting de bal. Watkinson draait met de bal, schiet en ... Whittle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dkffkgbjjbgjhbfgbn - rylane celtic 0:1

31e minuut.
Fleming speelt de bal door. Daar is Doran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkinson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Moylan rent richting de bal. Moylan passt de bal zonder na te denken. Kerr is nu in balbezit. Fleming onderschept slim de pass. Fleming draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Moylan probeert naar een medespeler te passen. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable met een sublieme pass. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dkffkgbjjbgjhbfgbn - rylane celtic 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dkffkgbjjbgjhbfgbn 54%, rylane celtic 46%.
dkffkgbjjbgjhbfgbn - rylane celtic 0:2

57e minuut.
Kerr probeert naar een medespeler te passen. Ring bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fitzgibbon ... Strafschop! Ring is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doran neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnin onderschept slim de pass. Finnin passt de bal in één keer door. Fleming rent richting de bal. Fleming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton met een sublieme pass. Marshall met een sublieme pass. Cross is nu in balbezit. Cross haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dkffkgbjjbgjhbfgbn 56%, rylane celtic 44%.
dkffkgbjjbgjhbfgbn - rylane celtic 0:2