Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Boys AFC rylane celtic
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson met een snelle inworp. Norman rent richting de bal. Norman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Constable, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forsyth rent richting de bal. Forsyth passt de bal in één keer door. Watkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsyth verovert de bal door een tackle van achteren. Forsyth passt de bal zonder na te denken. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys AFC - rylane celtic 0:1

12e minuut.
Daar is Maher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watkinson rent richting de bal. Creedon is nu in balbezit. Watkinson onderschept slim de pass. Watkinson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maher rent richting de bal. Maher probeert naar een medespeler te passen. Harris rent richting de bal. Harris draait met de bal, schiet en ... Tuite werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

27e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher onderschept slim de pass. Maher passt de bal in één keer door. Harris is nu in balbezit. Harris schiet op doel. Tuite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young Boys AFC - rylane celtic 1:1

35e minuut.
Sutton geeft een hoge lob. Inworp. Dearden met een snelle inworp. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Maher de bal onder controle te krijgen. Maher rent richting de bal. Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris haalt uit met een fantastische trap. Kerr onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys AFC 57%, rylane celtic 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Boys AFC - rylane celtic 1:1

51e minuut.
Norman onderschept slim de pass. Creedon rent richting de bal. Norman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Norman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Forsyth rent richting de bal. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson speelt de bal door. Watkinson rent richting de bal. Watkinson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Broughan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carlylse met een snelle inworp. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dearden rent richting de bal. Dearden geeft een lange en hoge pass. Maher heeft problemen om de bal te vangen. Harris is nu in balbezit. Harris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys AFC 56%, rylane celtic 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Boys AFC - rylane celtic 1:1