Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
youngstars st.raymon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt McKenna de bal. Fee is nu in balbezit. McKenna onderschept slim de pass. McKenna passt de bal zonder na te denken. Draper geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fee probeert de bal aan de voet te houden. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher speelt de bal door. Hollands is nu in balbezit. Hollands geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Greene onderschept slim de pass. Greene speelt de bal door. Maher rent richting de bal. Maher geeft een lange en hoge pass. Swift heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Draper is nu in balbezit. Fee bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper is nu in balbezit. Fee rent richting de bal. Fee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Maher met een sublieme pass. Hollands heeft problemen om de bal te vangen. Hollands passt de bal in één keer door. Fee is nu in balbezit. Fee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Carsley rent richting de bal. Carsley geeft een hoge lob. Greene probeert naar een medespeler te passen. Fee is nu in balbezit. Fee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Hepburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hepburn speelt de bal door. Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper rent richting de bal. Draper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youngstars 41%, st.raymon 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
youngstars - st.raymon 0:0

48e minuut.
McCormac rent richting de bal. Nash rent richting de bal. Nash draait met de bal, schiet en ... Scully rent richting de bal. Scully geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youngstars 45%, st.raymon 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
youngstars - st.raymon 0:0