Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b united Manchester Beast Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
McDonald passt de bal in één keer door. Croly bereikt de bal nog maar net als eerste. Keanrey maakt een afschuwelijke overtreding. Keanrey krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cross rent richting de bal. McGinnity is nu in balbezit. Cross onderschept slim de pass. McIntyre rent richting de bal. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Donaghey is nu in balbezit. Donaghey met een sublieme pass. Crandley rent richting de bal. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
McGinnity rent richting de bal. McGinnity passt de bal zonder na te denken. Croly rent richting de bal. Croly geeft een lange en hoge pass. McDonald maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b united 46%, Manchester Beast Fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
b united - Manchester Beast Fc 0:0

48e minuut.
Eriksson rent richting de bal. Eriksson geeft een lange en hoge pass. Daar is Branigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potts is nu in balbezit. Potts haalt uit met een fantastische trap. Flanaghan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Branigan kopt de bal weg. Palmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McCauley met een sublieme pass. McDonald is nu in balbezit. McDonald schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Myrell met een sublieme pass. Cross speelt de bal door. Myrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrell geeft een lange en hoge pass. Potts rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Keanrey probeert naar een medespeler te passen. Potts is nu in balbezit. Boland rent richting de bal. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b united 37%, Manchester Beast Fc 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
b united - Manchester Beast Fc 0:0