Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baile Ard Aon jason
Experiment 1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
17.8 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Dillon probeert de bal met de borst te controleren. Gray onderschept slim de pass. Synnott rent richting de bal. Gray onderschept slim de pass. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baile Ard Aon - jason 1:0

17e minuut.
Heaney passt de bal zonder na te denken. Ainslie rent richting de bal. Fahey maakt een afschuwelijke overtreding. Fahey krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ainslie is nu in balbezit. Fahey onderschept slim de pass. Fahey speelt de bal door. Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Baile Ard Aon - jason 2:0

41e minuut.
Ainslie is nu in balbezit. Fahey verovert de bal door een tackle van achteren. Fahey met een sublieme pass. Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baile Ard Aon 64%, jason 36%.
Baile Ard Aon - jason 2:0

51e minuut.
Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Gara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frehill. Frehill krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Fahey met de inworp. Murray controleert de bal met de borst. O`Gara onderschept slim de pass. O`Gara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Fahey onderschept slim de pass. Fahey geeft een lange en hoge pass. Ainslie met een sublieme pass. Connell heeft problemen om de bal te vangen. Connell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baile Ard Aon 45%, jason 55%.
Baile Ard Aon - jason 2:0