Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
youngstars donegal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Fee onderschept slim de pass. Davies speelt de bal door. Draper is nu in balbezit. Draper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fee bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeford legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fee raakt geblesseerd tijdens het duel. Fee zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mullen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
youngstars - donegal 1:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Foran de bal onder controle te krijgen. Foran geeft een hoge lob. Greene probeert naar een medespeler te passen. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Greene onderschept slim de pass. Greene met een sublieme pass. Fee bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper is nu in balbezit. Draper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Fee is nu in balbezit. Fee passt de bal met de wreef. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper haalt uit met een fantastische trap. Mullen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Maher geeft een lange en hoge pass. Moloney speelt de bal door. Daar is Hendry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollands rent richting de bal. Hollands draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youngstars 31%, donegal 69%.
youngstars - donegal 1:0

56e minuut.
Maher kopt de bal weg. Fee bereikt de bal nog maar net als eerste. Fee passt de bal zonder na te denken. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hollands is nu in balbezit. Hollands probeert naar een medespeler te passen. Davies geeft de bal voor. Gallen is nu in balbezit. Gallen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hendry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiely komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kiely is nu in balbezit. Maher verovert de bal door een tackle van achteren. Maher met een sublieme pass. Draper rent richting de bal. Draper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youngstars 52%, donegal 48%.
youngstars - donegal 1:0