Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baile Ard Aon b united
Experiment 1 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.3 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Myrell speelt de bal door. Moloney rent richting de bal. Gray rent richting de bal. Moloney onderschept slim de pass. Moloney speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Keanrey passt de bal zonder na te denken. Potts is nu in balbezit. De Courcy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potts raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Potts kan niet meer verder spelen. Daniels komt het veld opgelopen. McIntyre komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Palmer verovert de bal door een tackle van achteren. Palmer geeft de bal voor. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels haalt uit met een fantastische trap. Hulka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baile Ard Aon - b united 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baile Ard Aon 68%, b united 32%.
Baile Ard Aon - b united 0:1

46e minuut.
Connell probeert naar een medespeler te passen. Keanrey is nu in balbezit. Keanrey geeft de bal voor. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baile Ard Aon - b united 0:2

50e minuut.
Keanrey is nu in balbezit. Keanrey passt de bal zonder na te denken. Daniels rent richting de bal. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Frehill bereikt de bal nog maar net als eerste. Frehill met een sublieme pass. Connell rent richting de bal. Connell draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Freyne de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Keanrey is nu in balbezit. Klungelig pakt Keanrey de bal. Keanrey speelt de bal door. Daniels is nu in balbezit. Daniels draait met de bal, schiet en ... Hulka bokst de bal weg. Daniels rent richting de bal. Daniels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baile Ard Aon - b united 0:3

63e minuut.
Reid geeft de bal voor. Connell is nu in balbezit. Palmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell is nu in balbezit. Connell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Fahey passt de bal zonder na te denken. Palmer is nu in balbezit. Palmer geeft een lange en hoge pass. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baile Ard Aon - b united 0:4

82e minuut.
Fahey rent richting de bal. Palmer verovert de bal door een tackle van achteren. Palmer met een sublieme pass. Daar is Connell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baile Ard Aon 56%, b united 44%.
Baile Ard Aon - b united 0:4