Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the mijiks youngstars
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Berrigan is nu in balbezit. Maher onderschept slim de pass. Maher met een sublieme pass. Hollands rent richting de bal. Hollands geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Draper krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
the mijiks - youngstars 0:1

13e minuut.
Bannon trapt de bal weg van het doel. Greene kopt de bal weg. McKeon bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeon speelt de bal door. Daar is Bannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Maher is nu in balbezit. Maher passt de bal met de wreef. Bannon heeft problemen om de bal te vangen. Draper rent richting de bal. Draper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Day onderschept slim de pass. Berrigan speelt de bal door. Daar is Foran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Foran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus draait met de bal, schiet en ... Deans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stokes verovert de bal door een tackle van achteren. Stokes speelt de bal door. Maher speelt de bal door. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper schiet op doel. Hannigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gray heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
the mijiks - youngstars 0:2

39e minuut.
Greene passt de bal zonder na te denken. Moloney met een sublieme pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper verovert de bal door een tackle van achteren. Draper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the mijiks - youngstars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the mijiks 57%, youngstars 43%.
the mijiks - youngstars 0:3

64e minuut.
Doeltrap. Hannigan trapt de bal weg. Maher speelt de bal door. Draper rent richting de bal. Draper schiet op doel. Hannigan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moloney geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hannigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Maher is nu in balbezit. Maher speelt de bal door. Draper rent richting de bal. Fee bereikt de bal nog maar net als eerste. Fee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the mijiks 53%, youngstars 47%.
the mijiks - youngstars 0:3