Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jason b united
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eriksson met de inworp. Keanrey controleert de bal met de borst. Keanrey geeft een lange en hoge pass. Potts krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Palmer onderschept slim de pass. Cross is nu in balbezit. Cross passt de bal zonder na te denken. Potts rent richting de bal. Potts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jason - b united 0:1

22e minuut.
Dillon speelt de bal door. O`Gara is nu in balbezit. Freyne maakt een afschuwelijke overtreding. O`Gara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Foxton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Haley bokst de bal weg. O`Gara bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. O`Gara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Gara draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jason 52%, b united 48%.
jason - b united 0:1

56e minuut.
Burton geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Foxton de bal onder controle te krijgen. Foxton passt de bal in één keer door. Lathlane is nu in balbezit. Lathlane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jason 40%, b united 60%.
jason - b united 0:1